reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

A to te zdjęcie, tylko ze stoi na łóżku, wiec trochę krzywo wyszło, ale widać o co chodzi, stópki ustawia na zewnątrz, czasem troszkę bardziej

Załączniki

• IMG_20160622_205804.JPG
    IMG_20160622_205804.JPG
    313,3 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Ja nie chce sadzac swojego Mlodego i dzis mialam w domu dyskusje czy pozycja w krzeselku to siedzaca czy połleżaca. Moja siostra twierdzi, ze to pozycja taka jak w nosidelku a ja ciagle mam watpliwosci.. a Wy jak uwazacie?
W spacerowce bedziemy jezdzic jak usiadzie bo na pewno bedzie korcilo zeby lepiej widzial swiat. Ja go woze czesto w nosidelku i jest ok.

Ja uwazam, ze trzeba dzielic sie swoja wiedza i spostrzezeniami. Ja mama jestem poraz pierwszy takze Malaja dla mnie takie informacje sa cenne wiec dziekuje.IMAG0362_1.jpg

Załączniki

• IMAG0362_1.jpg
    IMAG0362_1.jpg
    222,3 KB · Wyświetleń: 55
Ja nie chce sadzac swojego Mlodego i dzis mialam w domu dyskusje czy pozycja w krzeselku to siedzaca czy połleżaca. Moja siostra twierdzi, ze to pozycja taka jak w nosidelku a ja ciagle mam watpliwosci.. a Wy jak uwazacie?
W spacerowce bedziemy jezdzic jak usiadzie bo na pewno bedzie korcilo zeby lepiej widzial swiat. Ja go woze czesto w nosidelku i jest ok.

Ja uwazam, ze trzeba dzielic sie swoja wiedza i spostrzezeniami. Ja mama jestem poraz pierwszy takze Malaja dla mnie takie informacje sa cenne wiec dziekuje.Zobacz załącznik 761206
No ja myślę że to taka pozycja jak w naszym lezaczku-bujaczku, wiec chyba półlezaca.

reklama
Moja staje odkad skończyła 6 i pół miesiąca i robi to dokładnie jak twoja tez ustawia stopki na zewnątrz tez bardzo się martwiłam chciałam nawet na dodatkową wizytę do ortopedy zapisać myślałam o kupienia butów profilaktycznych na start aż przeczytałam ze to zupełnie normalne dzieci tak robią często gdy wstają zbyt wcześnie... to pomaga im w utrzymaniu równowagi martwić się trzeba jak dziecko będzie juz dobrze chodzić czyli kolo półtora roku. ..

Do góry