reklama
Ja nie chce sadzac swojego Mlodego i dzis mialam w domu dyskusje czy pozycja w krzeselku to siedzaca czy połleżaca. Moja siostra twierdzi, ze to pozycja taka jak w nosidelku a ja ciagle mam watpliwosci.. a Wy jak uwazacie?
W spacerowce bedziemy jezdzic jak usiadzie bo na pewno bedzie korcilo zeby lepiej widzial swiat. Ja go woze czesto w nosidelku i jest ok.
Ja uwazam, ze trzeba dzielic sie swoja wiedza i spostrzezeniami. Ja mama jestem poraz pierwszy takze Malaja dla mnie takie informacje sa cenne wiec dziekuje.
W spacerowce bedziemy jezdzic jak usiadzie bo na pewno bedzie korcilo zeby lepiej widzial swiat. Ja go woze czesto w nosidelku i jest ok.
Ja uwazam, ze trzeba dzielic sie swoja wiedza i spostrzezeniami. Ja mama jestem poraz pierwszy takze Malaja dla mnie takie informacje sa cenne wiec dziekuje.
Załączniki
No właśnie pytam jak mają Wasze maluchy? Czy to normalne czy raczej źle ze tak stoi bo już znów się zamartwiam
No ja myślę że to taka pozycja jak w naszym lezaczku-bujaczku, wiec chyba półlezaca.Ja nie chce sadzac swojego Mlodego i dzis mialam w domu dyskusje czy pozycja w krzeselku to siedzaca czy połleżaca. Moja siostra twierdzi, ze to pozycja taka jak w nosidelku a ja ciagle mam watpliwosci.. a Wy jak uwazacie?
Ja uwazam, ze trzeba dzielic sie swoja wiedza i spostrzezeniami. Ja mama jestem poraz pierwszy takze Malaja dla mnie takie informacje sa cenne wiec dziekuje.Zobacz załącznik 761206
Moj nie staje wiec nie pomoge.No właśnie pytam jak mają Wasze maluchy? Czy to normalne czy raczej źle ze tak stoi bo już znów się zamartwiam
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja tez tak mysle. Dodatkowo to tez jest taka pozycja jak w spacerowce na lezaco. Moze nawet w spacerowce bardziej dziecko lezy niz w bujaczku.No ja myślę że to taka pozycja jak w naszym lezaczku-bujaczku, wiec chyba półlezaca.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Moja staje odkad skończyła 6 i pół miesiąca i robi to dokładnie jak twoja tez ustawia stopki na zewnątrz tez bardzo się martwiłam chciałam nawet na dodatkową wizytę do ortopedy zapisać myślałam o kupienia butów profilaktycznych na start aż przeczytałam ze to zupełnie normalne dzieci tak robią często gdy wstają zbyt wcześnie... to pomaga im w utrzymaniu równowagi martwić się trzeba jak dziecko będzie juz dobrze chodzić czyli kolo półtora roku. ..