ja przypominam że mój mały od urodzenia śpi na brzuszku i ma bardzo dzięki temu silny grzbiet. podnosi się wspina nawet jak jest na rękach w pozycji pół leżącej. a mój starszy syn jak miał 9 miesięcy już sam chodził a ktoś wczoraj pisał o tym że myśli że jego dziecko zacznie siedzieć jak będzie miało 10 miesięcy.
reklama
Kurcze musze zapytać bo to mi nie daje spokoju. Jeśli dajecie dzieciom mleko 4 razy dziennie i ono się budzi w nocy na jedzenie to to liczycie jako pierwsze mleko? Jak rano wstanie to juz drugie mleko, czyli przez resztę dnia i na noc tylko mleko 2 razy jeszcze?????
A Wnuczka tylko raz?
A Wnuczka tylko raz?
stokrotka
Fanka BB :)
A nie lepiej dac przed zupa troche mleka? Duzo dajesz tej zupy?No moj tak je. Kolo 2 mleko, potem o 8, o 12 zupa i potem dwa mleka jeszcze. Poki co mu wystarcza. Planuje dodac jakis deser niedlugo.
Fajny artykuł
Link do: Jak pielęgnować niemowlę, aby nie zaburzyć jego naturalnego rozwoju?
Ja sobie nie wyobrazam, żeby Wiktoria piła w ciągu doby 4razy mleko tak jak pisze na opakowaniu. Skoro nie je innych pokarmów, a jednorazowo nie wypije 210, tylko pół z tego. Nawet jeśli ja przestawie na 3h to wyeliminuje tylko jedno karmienie.
Wnuczka pisze ze jej mała je dużo innych rzeczy to jiz co innego.
Wnuczka pisze ze jej mała je dużo innych rzeczy to jiz co innego.
A nie lepiej dac przed zupa troche mleka? Duzo dajesz tej zupy?
Fajny artykuł
Link do: Jak pielęgnować niemowlę, aby nie zaburzyć jego naturalnego rozwoju?
Ale dlaczego przed zupa troche mleka? Po to rozszerzylam diete zeby eliminowac powoli ta chemiczna mieszanke. Je 4 razy po 180 tak jak na pudelku i raz zupa.
reklama
Maselko ale zupke.ze słoiczka całą na raz? Czyli to niby jako jeden posiłek się liczy.
A po ile tego mleka wypija?
Moja tez się nie upomina czasem, ale widzę ze jest głodna bo wpada (ja się śmieje) w stan hibernacji zasypia, gdzie najedzona o tej porze by nie zasnela.
A po ile tego mleka wypija?
Moja tez się nie upomina czasem, ale widzę ze jest głodna bo wpada (ja się śmieje) w stan hibernacji zasypia, gdzie najedzona o tej porze by nie zasnela.