na na przykład przestałam rozszerzać dietę. będę czekać aż Stasiu skończy 6 miesięcy. zauważyłam że po każdym posiłku nie mlecznym miał problemy z brzuszkiem. bolał go, kręcił się w nocy, w kupce pojawiał się śluz więc postanowiłam dać sobie spokój z rozszerzaniem diety na jakiś czas. trzeba obserwować dzieci one nas mogą najwięcej nauczyć tylko trzeba być na to otwartym
reklama
Na balkonie ją postawie a tylek wystawie za barierki haha
Jakbym mieszkała na wsi tez bym miała swoje. Ale mieszkam na "zakopconym" Śląsku i niestety na chołdzie warzywek nie posieje . Ja się wychowałam na wiejskich produktach, bo jak byłam mała, mama trafiła z nogą do szpitala, a ja na wieś do rodziny na 3 lata.
Maselko za daleko mieszkasz bo bym Przyjeżdżala po mleko od tej krowy
Nie tak daleko- krakow. Mozemy kupic na pol:-)
Fusun
Fanka BB :)
Nowy Port. A Ty też z Gdańska?Fasun a jaka dzielnica?
Tak. OsowaNowy Port. A Ty też z Gdańska?
Hehe.
szkoda ze taka rozbieżność miast w których mieszkamy kiedyś byśmy,sie spotkały na spacerek
A i krowę wtedy można by kupić na pół
Tez mam na wsi gołębie, kury i jajka od nich, kiedyś króliki, kaczki i nigdy przed zjedzeniem nie odsawalismy tego do badania. Wszyscy na wsi musieli by stać w kolejce do sanepidu czy gdzie się to tam bada .
Tak jak mówicie najważniejsza reakcja dziecka na to co dostaje.
Macie zamiar wybrać się z maluchami na basen??
szkoda ze taka rozbieżność miast w których mieszkamy kiedyś byśmy,sie spotkały na spacerek
A i krowę wtedy można by kupić na pół
Tez mam na wsi gołębie, kury i jajka od nich, kiedyś króliki, kaczki i nigdy przed zjedzeniem nie odsawalismy tego do badania. Wszyscy na wsi musieli by stać w kolejce do sanepidu czy gdzie się to tam bada .
Tak jak mówicie najważniejsza reakcja dziecka na to co dostaje.
Macie zamiar wybrać się z maluchami na basen??
Hej!
Basen super sprawa. Ze starszą chodziłam odkąd skończyła 3 miesiące. Zima czy nie zima...zawsze. Do teraz kocha wodę i uczy się pływać.
Mała urodziła się taka chudzinka i była taki zmarzluch, że nie miałam odwagi zabierać ją w zimie, ale jak teraz przypomniałaś o tym basenie to najwyższa pora się wybrać.
Nawet pampersy do wody zostały mi po starszej
Basen super sprawa. Ze starszą chodziłam odkąd skończyła 3 miesiące. Zima czy nie zima...zawsze. Do teraz kocha wodę i uczy się pływać.
Mała urodziła się taka chudzinka i była taki zmarzluch, że nie miałam odwagi zabierać ją w zimie, ale jak teraz przypomniałaś o tym basenie to najwyższa pora się wybrać.
Nawet pampersy do wody zostały mi po starszej
reklama