reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

na na przykład przestałam rozszerzać dietę. będę czekać aż Stasiu skończy 6 miesięcy. zauważyłam że po każdym posiłku nie mlecznym miał problemy z brzuszkiem. bolał go, kręcił się w nocy, w kupce pojawiał się śluz więc postanowiłam dać sobie spokój z rozszerzaniem diety na jakiś czas. trzeba obserwować dzieci one nas mogą najwięcej nauczyć tylko trzeba być na to otwartym

reklama
Na balkonie ją postawie a tylek wystawie za barierki :-Dhaha
Jakbym mieszkała na wsi tez bym miała swoje. Ale mieszkam na "zakopconym" Śląsku :p i niestety na chołdzie warzywek nie posieje :). Ja się wychowałam na wiejskich produktach, bo jak byłam mała, mama trafiła z nogą do szpitala, a ja na wieś do rodziny na 3 lata.
Maselko za daleko mieszkasz bo bym Przyjeżdżala po mleko od tej krowy:p

Nie tak daleko- krakow. Mozemy kupic na pol:-)

Hehe.
szkoda ze taka rozbieżność miast w których mieszkamy :p kiedyś byśmy,sie spotkały na spacerek :)
A i krowę wtedy można by kupić na pół :)
Tez mam na wsi gołębie, kury i jajka od nich, kiedyś króliki, kaczki i nigdy przed zjedzeniem nie odsawalismy tego do badania. Wszyscy na wsi musieli by stać w kolejce do sanepidu czy gdzie się to tam bada :p.
Tak jak mówicie najważniejsza reakcja dziecka na to co dostaje.
Macie zamiar wybrać się z maluchami na basen??

Hej!

Basen super sprawa. Ze starszą chodziłam odkąd skończyła 3 miesiące. Zima czy nie zima...zawsze. Do teraz kocha wodę i uczy się pływać.

Mała urodziła się taka chudzinka i była taki zmarzluch, że nie miałam odwagi zabierać ją w zimie, ale jak teraz przypomniałaś o tym basenie to najwyższa pora się wybrać.
Nawet pampersy do wody zostały mi po starszej :)

reklama
Później długo suszycie malucha zanim wyjdziecie?

Zaczynam próby przestawienia małej żeby jadła co 3h a więcej :) bo je co dwie godzinki. Ledwo skończę.karmić juz znów zaczynam

Do góry