reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Bo ja właśnie dziś wynegocjowalam i wyszłam. Wykapalam mała, nakarmilam, położyłam i zasnęła, a mama na chwile z dzieciata( 7mies.)koleżanka na wychodne. Oj dziewczyny ile to daje energii ale ile zabiera :p. Ogólnie polecam, tyle ze myślami ciągle: czy śpi, Czy nie płacze.

Mój też wszystko umie zrobić, ale mała ma teraz okres taki, ze bez mamy ani na moment wieczorem nie zostanie. Rano jeszcze ok, ale wieczorem to masakra. Słyszałam że to minie, wiec cierpliwie czekam

No na zakupy to prawie co dziennie wychodzę, do mamy ogarnąć jadę itp bardziej chodziło o wychodne w weekend do baru, restauracji, wieczorną porą itp

Nigdzie nie mogę znaleźć samej Dyni w sloiczkach. Chyba wszystkie możliwe sklepy odwiedziłam
. Wprowadzić łączony jakiś?

reklama
Kalafiora tez nie widziałam nigdzie, ciężko chyba znaleźć. Dynie z ziemniakami i z jabłkiem widziałam.
Kupiłam kubek z dziubkiem, ale za mocno z niego leci, wiec jeszcze jej nie dam (mimo że są już od 4mies.)
Za to przełożyła uchwyt do butelki ze smoczkiem i sama może się uczyć trzymać

Do góry