reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
hej. my wszyscy przeziębieni. zaczęło się od starszaka. później mój mąż ( wiadomo że chłop przeziębiony to katastrofa ) ja mam lekko nos zawalony i Stasiu też katar.

jeśli chodzi o rozwój mojego Stasia to on przez to że ciągle śpi na brzuszku to ma bardzo silny grzbiet i dzięki temu już praktycznie sam siedzi. trzyma ślicznie główkę i podnosi się z siedzącego na nogach. a w ogóle się nie przekręca na plecy czy na brzuch. lubi sobie oglądać rajstopki kolorowe :-)

Mieszko stuka się po kolankach i ostatnio ogarnął przewracanie się na boczki:) jest za to straszną gadułą i buzia mu się prawie nie zamyka! i w ogóle jest bardzo pogodny, mało płacze, więc jest dobrze:) a wiecie, że są już listopadówki '16? :D

moja nie płacze dużo za to dużo stęka i jęczy
dziś straszak gorączkuje 40 st
wykoncze się
a średniak wczoraj skonczył antybiotyk a dziś straszy zaczął :-(
mąż przyjeżdza w srodę i będzie 3 tygodnie, trochę odetchnę
listopadówki 16? wow, ale czas leci!!!! niedługo będziemy przeżywały 1 urodziny naszych dzieciaczków :-)

Kurcze rok temu o tej porze* kładlam rękę na brzuchu i wzruszalam się. Była tam dopiero mała fasolcia albo Jeszcze nawet pęcherzyk a ja juz swirowalam :p jak to będzie, co to będzie, KIEDY TO BĘDZIE. (ps.bardzo szybko wiedziałam że.to juz)

Dziewczyny ale ten czas szybko minął rok temu wymiotów łam jak kot z łóżka bałam się wstać a teraz obok mnie leży moje 7 i pół kilo szczęścia. Moja Nadia w nie całe pięć miesięcy bo kończy za tydzień potrójna swoją masę urodzeni ową. Na szczepieniu nawet nie poczuła ukucia taka super dzielna była wczoraj.
Mam jeden straszny problem wczoraj wypracowała do perfekcji przekręcić się z brzucha na plecy i odwrotnie i nie robi nic tylko cały czas się kręci nawet na rękach nie chce. Położę ja na plecach jeden ruch ułamek sekundy jest na brzuchu. Nie mogę jej ba sekundę sposcic z oczu. Zostawiam ja tylko na podłodze i I tak strasznie się boje ze się uderzy bo tak szybko robi te obroty...

wnuczka my własnie na zajączka małemu zamówiliśmy matę piankową taką 1,5mx1m i mam nadzieję,że nm sie sprawdzi. na razie młody tylko czasem przekręci się z brzucha na plecy (pewnie przez przypadek), ale robi już obroty na boczki, więc to kwestia czasu . taki rozwój, dzidzia prze ile wlezie, żeby być mobilna :)

A u mnie oznaką ciazy był brak apetytu co w moim przypadku było czymś niespotykanym, szybko test przepiękne dwie kreski juz dwa dni po terminie kiedy miałam dostać okres. Do tej pory się zachowały ciekawe jak długo jeszcze... tyle wspomniem z nimi się wiąże. .. oby jak najdłużej. .. łzy szczęście i uczucie ze to będzie dziewczynka... po prostu czułam ze będę miała córeczkę. ..

reklama
Do góry