miniaaaa moja też zaczęła marudzić, tylko moja już od wczoraj, ostatnie dni już takie fajne były, a wczoraj totalna zmiana, nie wiem czemu :/ jaką wodę dajecie dzieciakom? ja swojej jeszcze nie dawałam.... karmię ją tylko piersią próbowałam herbatę koperkową jej dać, ale nie polubiła :/
reklama
Ja dawałam kranowke ale próbowałam wielu rzeczy jak były problemy z kupkami i teraz daję tylko Zywiec Zdrój przegotowaną.
Na piersi wystarczy mleko mamy.
Początki z herbatką u nas tez były trudne tak jak i z czystą wodą ale z czasem polubiła.
Na piersi wystarczy mleko mamy.
Początki z herbatką u nas tez były trudne tak jak i z czystą wodą ale z czasem polubiła.
Ciesze się i chwale dopóki mam czym... chociaż może się uda i dzisiaj bo mało dzisiaj w dzień spała tylko 3 drzemki po 15 min...
Ja jestem z województwa mazowieckiego... radom się kłania i wszystkie szpitale bez dostępu znieczulenia zewnątrzoponowego...
Ja Nadii juz dwa tygodnie po porodzie zaczęłam dawać koper włoski i bardzo go polubiła słodziak glukoza apteczne. .. daje do tej pory codziennie tak kolo 80 ml bardzo pomaga jej na brzuszek ładnie po nim beka i baczki bez problemu puszcza dawalam tez rumianek ale czytałam Ze nie które dzieci uczula wiec z niego zrezygnowałam. ..
Ja pieluszek zmieniam rzadko po całej nocy gdzieś 12 h jest dosyć mokra w dzień tak ze 3 razy góra cztery wiec suchych pieluch nie zmieniam...
Ja jestem z województwa mazowieckiego... radom się kłania i wszystkie szpitale bez dostępu znieczulenia zewnątrzoponowego...
Ja Nadii juz dwa tygodnie po porodzie zaczęłam dawać koper włoski i bardzo go polubiła słodziak glukoza apteczne. .. daje do tej pory codziennie tak kolo 80 ml bardzo pomaga jej na brzuszek ładnie po nim beka i baczki bez problemu puszcza dawalam tez rumianek ale czytałam Ze nie które dzieci uczula wiec z niego zrezygnowałam. ..
Ja pieluszek zmieniam rzadko po całej nocy gdzieś 12 h jest dosyć mokra w dzień tak ze 3 razy góra cztery wiec suchych pieluch nie zmieniam...
Dziewczyny każdy dzień z takimi maluchami jest i będzie inny i jeszcze dużo czasu przed nami jak mina te wszystkie bóle brzuszków dziąseł uczulenia i alergie.. dzieci zaczną spać codziennie w tych samych godzinach jeść po tyle samo w tych samych porach...
Ja juz nie mogę się tego doczekać. ..
Ja juz nie mogę się tego doczekać. ..
reni84
Fanka BB :)
Mojej nie daję wody, ale karmię ją piersią i mm. W nocy zmieniam jej pieluchę 2 razy a w ciągu dnia co 2-3 godziny. I za każdym razem pampers zasikany na maksa, czyli sika sporo.
Z tym spaniem coraz dłużej to u mojej się nie sprawdza. Spała tak do 8:30 ale ostatnio jej się przestawiło i budzi się już o 7 rano, a ja jestem padnięta. Dziś w ciągu dnia spała mi rano 2 godziny i po 17 pół godziny.
My jeszcze ząbków nie mamy. Być może dziąsełka ją swędzą bo wszystkim co wkłada do buzi masuje sobie górne dziąsło.
Z tym spaniem coraz dłużej to u mojej się nie sprawdza. Spała tak do 8:30 ale ostatnio jej się przestawiło i budzi się już o 7 rano, a ja jestem padnięta. Dziś w ciągu dnia spała mi rano 2 godziny i po 17 pół godziny.
My jeszcze ząbków nie mamy. Być może dziąsełka ją swędzą bo wszystkim co wkłada do buzi masuje sobie górne dziąsło.
reklama