reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Nana, wspolczuje trzymajcie sie dzielnie, zdrowia dla cory :)
Biedne dziecko, niestety czlowiek sie napatrzy w szpitalach :/.

reklama
Może nie stać ich, albo nie chcą.

Mam oklepywac małą ale to jest tak mocno ze.się będę bała :(
Może nas.w.środę wypuszcza żeby na bioderka można iść. Bo w dwóch placówkach jednocześnie być nie mogę.
Przeszło jej po tych szczepieniach chyba bo patrzy, śmieje się i znów łapie grzechote :)

Bylyscie juz po porodzie na " przeglądzie"(hehe) u ginekologa?
Ja mam iść jutro, jak mi się uda to pójdę. Poproszę tez o usg kontrolne

Malaja to.moja leży prosto i ładnie na wszystkie strony patrzy, ale na boczki się nie Przekreca, a przy cycku się kręci często....tylko podnosić się chce do siadania i kilka razy jej pomagalismy,ale wystraszylam się i już zabroniłam nam tego robić póki co

Nana życzę zdrówka Dobre że poszłaś na kontrole

Ja byłam na kontroli i jak nie dostanę okresu to mam w marcu Przyjść

A ja Zaczęłam z mężem usypiac mała w łóżeczku i nie na rękach i jakoś się udaje. W Dzień jest ok nawet nie płacze wieczory trudniejsze mam nadzieję że za jakiś Tydzień się Już przyzwyczai i w końcu usypianie jej nie będzie dla nas trauma heheh

Może nie stać ich, albo nie chcą.

Mam oklepywac małą ale to jest tak mocno ze.się będę bała :(
Może nas.w.środę wypuszcza żeby na bioderka można iść. Bo w dwóch placówkach jednocześnie być nie mogę.
Przeszło jej po tych szczepieniach chyba bo patrzy, śmieje się i znów łapie grzechote :)
A za taka mozliwosc zostania sie placi? Jakie to sa kwoty?

No wlasnie ile placicie za pobyt w szpitalu? Chore te placenie :/

Ja juz dawno bylam u ginekologa i nawet cytologie robilam, a za tydzien ide na usg piersi (nie karmie piersia)

To zależy pewnie gdzie, tu teraz 10zl doba i łóżko dostane dopiero dzis, wczoraj musiałam coś sobie ogarnąć do spania. Wiem ze W Kato 13zl.

reklama
u nas 20 złotych za leżankę się płaci. ceny okropne warunki spartańskie. masakra.

u nas dziś 12 stopni. właśnie wróciliśmy z pięknego spaceru.

Do góry