reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Hej dziewczynki, nie da się za wami nadarzyc :) Justyna trzymam kciuki za szybki powrót do domu. Dziś byłam na becie a w poniedziałek o 19.30 robilam drugi test bo nie wytrzymałam do wtorku ;) no i kreska troszkę wyraźniejsze niż poranny z niedzieli wiec mam nadzieje ze jednak coś się tam dzieje. Po 17bede mieć wyniki wiec zaraz się pochwale wam:) pielęgniarka kazała mi dużo więcej pic chociaż i tak ciagle mam butelkę w ustach. No ale cóż :) dziś nie mam żadnych objawów leciutko czuje podbrzusze i nie mogę brzucha wciągnąć tzn wciąga mi się do pępka a dol ledwo co ;) a tak to nic kompletnie, i zaraz swiruje ze to jednak nie ciąża ze sobie wmawiam wrrr.

Miniaaaa tak mam od samego poczatku jak sie dowiedzilam o ciazy ale to chyba cos nie tak z krazeniem bo jak sie ruszam zaczne sprzatac to mi przechodzi ale jak juz poleze troche to mnie doslownie az trzesie z zimna ja musze przejzec garderobe bo chyba wywalilam wszytskie bluzki wieksze a ze cyce mi rosna to wygladam jak doli parton w zamalym sweterku :szok:

Justynka ważne że jesteś w dobrych rękach kochana. Luteine ci dają?
Ja robiłam toxo,kile,hiv,rozyczke cytomegalie i jeszcze jakieś Ale nie pamiętam plus mocz morfologia tsh ft4 i jeszcze betę ciekawe jak wynik dziś po 17 też he

Justyna, Kasieczna trzymajcie się cieplutko :-)
Miniaaaa to mi humor poprawiłaś bo myślałam że tylko mi dziwnie tak ciasno

Kurna a ja właśnie wróciłam od lekarza ogólnego i mam zapalenie ucha i stawu żuchwowego :crazy: narazie dostałam kropelki i maść jak nie puści to mam przyjść po antybiotyk.

ewel dostaję luteinę trzy razy dziennie pod język
mam takie uczucie pełności w brzuchu i trochę mnie boli jak na @ i nie wiem czy to może być od strasznego zaparcia czy coś z ciążą jest nie tak... już trochę lepiej się czuję psychicznie ale mój synek chce mnie odwiedzić a ja się boję że się rozkleję

Ja mam brzuch jak w pierwszej ciazy w 5 mieaiacu i dupa mi rosnie , cala kestem napuchnieta kazal mi sprawdzic tarczyce bo mowi ze palpacyjnie mam pam widoczna i moze to z tego bo kurde odstawilam slodycze jak dowiedzialam sie o ciazy nie jem ziemniakow i przeszlam namcoemne pelnoziarniste pieczywo i tez tylko raz na dzien a tyje w pierwszej ciazy przytylam 30 kilo dlatego w tej jak sie dowiedzialam ze jestem zara przeszlam na zdrowa diete bo nie chce znowu byc jak slon

Justynja takie bóle jak na @ są normalne i prawie każda z nas je ma. Ja również czasami je mam. Luteine też biorę 2 razy dziennie i chyba do końca 1 trymestru będę brała. A lekarze coś Więcej mówią?

Ja też mam bóle jak na @, tylko one są trochę inne niż te miesiączkowe i trwają chwilę, to podobno znak, że macica się powiększa i więzadła sie rozpychają.

reklama
Hej dziewczyny! Długo się zbierałam, żeby napisać. U mnie niestety poronienie :( nic nie dało się zrobić ;( mimo wszystko życzę Wam pięknych zdrowych maluszków! Powodzenia!

Do góry