reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Miniaaa ja też pije soki jabłkowe.
Ale dziś pozwoliłam sobie na kotlecika i boli mnie brzuch. Wiec nie podam jej dziś mojego mleka, boje się ze i ja będzie bolał brzuszek :(.

Minia operacja naprawcza mamy spodziewactwo u chłopaków ja pije soki jabłkowe i jem jabłka żadnej diety elimacyjnej nie uskuteczniam nie jem czosnku cebuli surowej kapustnych i strączkowych i tyle

w książeczce zdrowia dziecka jest napisane że położna ma być minimum 4 razy.

mój 16 listopada miał 3300 g a wczoraj na wizycie patronażowej było 4070 g czyli przybrał w 2 tygodnie 770 g :-)

jecie jabłka albo pijecie skoki jabłkowe???? pytanie do mam karmiących!

mama290 a co to za operacja???? oczywiście trzymam kciuki
ja jem wszystko, ale nie szaleje z ilosciami - sama miewałam w takich przypadkach rewolucje, wiec nie wiem co by miał maluch hehe
ograniczam tylko te rzeczy co sa najciezsze do strawienia, tak jak pisze mama290, nic ponadto

wczoraj wypiłam świeży sok jabłkowo aroniowy i dziś Stasiu ma ból brzuszka i mam wrażenie że za każdym razem gdy zjem jabłko to ból się nasila. choć możliwe jest że fiksuję :-)

My juz w domu obserwowali malego przez 12 godz co 2 godz serce tetno i temperature wszystko bylo ok ... podczas porodu peklam namniej niz 1 cm i nie wyobrazam sobie isc do toalety. .. jak sobie z tym radziliscie?

Dziewczyny moja Ida ma 12 dni. Dzis caly dzien nie chce odejsc od piersi. Przez 40 min wyglada jakby jadla, potem zasypia na pol godziny, budzi sie i znowu wyglada na glodna. I tak w kolko. Sutki juz mmie potwornie bola, mam maść, mam nadzieje, że zacznie dzialac.
Do tej pory martwilam sie o jej wagę, dzis byla wazona i w 3 dni przybrala 150 g. Położna mowila, ze przyjdzie moment, ze bedzie mi wisiec na piersi a potem sie uspokoi, ale nie myslalam, ze to będzie tak szybko. Tez tak mialyscie?

reklama
My juz w domu obserwowali malego przez 12 godz co 2 godz serce tetno i temperature wszystko bylo ok ... podczas porodu peklam namniej niz 1 cm i nie wyobrazam sobie isc do toalety. .. jak sobie z tym radziliscie?
mniej niz 1? zazdroszcze :-D ja w 2 porodach pekłam prawie po sam odbyt.... sorki za opis bezposredni. no ale szwow troche było i tez mialam stresa, ale to bardziej w glowie siedzialo niz bylo sie czego bac. poprzednim razem jak szlam na "2" to na początku podkładem "podtrzymywalam" krocze, jakos tak mi w glowie sie wtedy odblokowywalo ze "bedzie ok" :-) a tym razem juz bez tego. nic sie nie stanie, byle sobie to zapamietac :) bo jedyne blokady mamy w glowie :-D

Do góry