reklama
M
mama290
Gość
Minia operacja naprawcza mamy spodziewactwo u chłopaków ja pije soki jabłkowe i jem jabłka żadnej diety elimacyjnej nie uskuteczniam nie jem czosnku cebuli surowej kapustnych i strączkowych i tyle
ja jem wszystko, ale nie szaleje z ilosciami - sama miewałam w takich przypadkach rewolucje, wiec nie wiem co by miał maluch hehew książeczce zdrowia dziecka jest napisane że położna ma być minimum 4 razy.
mój 16 listopada miał 3300 g a wczoraj na wizycie patronażowej było 4070 g czyli przybrał w 2 tygodnie 770 g :-)
jecie jabłka albo pijecie skoki jabłkowe???? pytanie do mam karmiących!
mama290 a co to za operacja???? oczywiście trzymam kciuki
ograniczam tylko te rzeczy co sa najciezsze do strawienia, tak jak pisze mama290, nic ponadto
holcia
Fanka BB :)
Dziewczyny moja Ida ma 12 dni. Dzis caly dzien nie chce odejsc od piersi. Przez 40 min wyglada jakby jadla, potem zasypia na pol godziny, budzi sie i znowu wyglada na glodna. I tak w kolko. Sutki juz mmie potwornie bola, mam maść, mam nadzieje, że zacznie dzialac.
Do tej pory martwilam sie o jej wagę, dzis byla wazona i w 3 dni przybrala 150 g. Położna mowila, ze przyjdzie moment, ze bedzie mi wisiec na piersi a potem sie uspokoi, ale nie myslalam, ze to będzie tak szybko. Tez tak mialyscie?
Do tej pory martwilam sie o jej wagę, dzis byla wazona i w 3 dni przybrala 150 g. Położna mowila, ze przyjdzie moment, ze bedzie mi wisiec na piersi a potem sie uspokoi, ale nie myslalam, ze to będzie tak szybko. Tez tak mialyscie?
reklama
mniej niz 1? zazdroszcze ja w 2 porodach pekłam prawie po sam odbyt.... sorki za opis bezposredni. no ale szwow troche było i tez mialam stresa, ale to bardziej w glowie siedzialo niz bylo sie czego bac. poprzednim razem jak szlam na "2" to na początku podkładem "podtrzymywalam" krocze, jakos tak mi w glowie sie wtedy odblokowywalo ze "bedzie ok" :-) a tym razem juz bez tego. nic sie nie stanie, byle sobie to zapamietac bo jedyne blokady mamy w glowieMy juz w domu obserwowali malego przez 12 godz co 2 godz serce tetno i temperature wszystko bylo ok ... podczas porodu peklam namniej niz 1 cm i nie wyobrazam sobie isc do toalety. .. jak sobie z tym radziliscie?