reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Mamy karmiace butla - jak idziecie z dzieckiem z domu to jak organizujecie jedzenie? Np. Jakby zglodnialo na spacerze.
ja zawsze karmiłam tuz przed wyjsciem, a jak cos to mozna wziac butelke z mlekiem w termoopakowaniu. ale zazwyczaj maluch i tak spi caly spacer, dopiero po powrocie do domu wita sie z wrzaskiem "jeeeeść!" :-D

Kinia gratulacje!!! Teraz odpocznij bo Ci się należy ;-)

relepka a ile wizyt położnej miałaś? U mnie dzisiaj będzie 4 wizyta i ciekawa jestem czy jeszcze do nas przyjdzie czy już nie.

Dziewczyny karmiące kp ile wasze maluszki przybierały tygodniowo? Tak mniej więcej

Kiniaaa gratuluję :) :) :) maselko zima karmienie na dworze jest chyba bez sensu, ja tez wychodze po karmieniu. Mieszanki gotowej nie mozna trzymać wiec mozna kupić takie pojemniki gdzie będzie woda i osobno proszek. No i skoro to zima to termoopakowanie na wode. Innego wyjscia nie widze. Ja w necie kupiłam takie gotowe mm jak maja w szpitalu po 90ml. Drogie jak piorun ale będzie w razie w. Raz karmiłam poza domem bo dlugo w przychodni byliśmy ale to jednego cycem a dla drugiego mialam odciagniete.

Juz jestem sama w pokoju z synkiem Jezu jest taki cudowny ... porod byl ciezki o 23 przebili mi wody pod wplywem oxy malemu spadlo tetno 2 razy do 98 przy ostatnim razie juz chcieli uzyc vacume zeby go wyciagnac ale sama dalam rade go wupchnac odrazu zaczal strasznie plakac i plakal chyba ze 40 min teraz spi zjadl po raz drugi i dalej spi czy wasze dzieci tez tak spaly po urodzeniu? Wazy 3.336 kg i ma 52 cm dlugosci ...

reklama
Kinia gratuluje!
odpoczywajcie, synek też musi odespać

Reni84 miałam 4 wizyty
waga 09.11 3510g
13.11 3555g i wtedy wylądowaliśmy w szpitalu
nie pamiętam jaką wagę miał na wyjściu ale już w w szpitalu zaczął przybierać
25.11 4070g
2.12 4355g

Do góry