reklama
no i nie popłakałam, bo zasnęłam :-)
dziś mój 3 latek odstawił cyrk, nie CHCIAŁ DO PRZEDSZKOLA, BIUDulek łzy miał w oczach jak go odstawiałam :-( on jest chyba zazdrosny o karolinę .... a jak u Was jest z rodzeństwem, jest zazdrość???
ja mam wagę -5 kg mniej niż przed ciążą, nie karmię cycem, nie wiem czemu tak się dzieje, a potrafie zjeść w nocy pączka. może stres, nie wiem. ale się cieszę
a brzuch trochę wisi, kiedy można zacząć ćwiczyć po porodzie? mam nadzieje ze po 3 ciążach nie zostanie mi wielki kałdun.
Mama, Kinia, co u Was?
Gosikk czy Twoja tez sie czasem budzi po 1,5 godzinie na kolejna butle? Nie wiem czy to nie za czesto.
Masełko, naszemu zdarza się po godzinie obudzić ale ja go przrtrzymuje wtedy, bo mm nie powinno się karmić na żądanie. Spróbuj podać wodę, bo może tylko chce się pić
No wlasnie przetrzymuje go ale jest taka histeria straszna. A Ty tez tylko na butli?
reklama
Tak, od 2 dni jesteśmy tylko na mm, bo młody się nie najadał i sam zrezygnował.
Kinia przez pierwsze 2,5 tyg tylko na kp był, ale niestety nie udało się dłużej. Może za.szybko się poddałam, niewiem.. ale nie mogłam patrzeć jak on się męczy, ssie godzine i dalej płacze do momentu aż dostanie butle, a potem juz w ogóle wypluwał pierś i sie wykręcał i rączki do buzi pchał. Podobno przy pierwszym dziecku matka szybko sie poddaje jeśli o kp chodzi.
Kinia przez pierwsze 2,5 tyg tylko na kp był, ale niestety nie udało się dłużej. Może za.szybko się poddałam, niewiem.. ale nie mogłam patrzeć jak on się męczy, ssie godzine i dalej płacze do momentu aż dostanie butle, a potem juz w ogóle wypluwał pierś i sie wykręcał i rączki do buzi pchał. Podobno przy pierwszym dziecku matka szybko sie poddaje jeśli o kp chodzi.