reklama
Mi przebili i nic...
Mała w nocy spala 7h, aż ja potem obudziłam przebierając pampka.
Nakładki mam, pierwsza próba była ale chyba nie była głodna. Spróbujemy jeszcze później.
A do,tego wszystkiego problem z raną po cc, twarda się zrobiła w środku i się otwiera w jednym miejscu. Pójdę na ostry... Zobaczymy co i jak.
Mała w nocy spala 7h, aż ja potem obudziłam przebierając pampka.
Nakładki mam, pierwsza próba była ale chyba nie była głodna. Spróbujemy jeszcze później.
A do,tego wszystkiego problem z raną po cc, twarda się zrobiła w środku i się otwiera w jednym miejscu. Pójdę na ostry... Zobaczymy co i jak.
stokrotka
Fanka BB :)
Oxy - sama nazwa mnie paralizuje, wspolczuje ale blizej niz dalej Trzymaj sie.Wlasnie wstalam bo zasnelam przez te poranne bole .... niestety bole sie skonczyly i dalej nic oszaleje ... czekam na lozko i ide na oxy ...
gosikkk
Fanka BB :)
aj a ja mam jakiś zjazd, nie daję rady, jestem, niewyspana, starszy fisiuje, młodszy chce się bawić ciągle, mała ma drzemki a jak nie drzemie to ryczy. czuję że ja też się poryczę. a mąż będzie za 2 tyg......
dziewczyny czekamy na wieści :-)
dziewczyny czekamy na wieści :-)
Meldujemy sie z synkiem z domu,w niedziele nad ranem pojechaliśmy do szpitala,o 11 zaczely sie mocne skurcze, o 14:40 urodzilam synka silami natury wazyl 4kg i miał 58cm ledwo go wypchnelam niestety nie obeszlo sie bez nacięcia na szczęście Mieszko grzeczny,ladnie ssie chociaż przy zasysaniu boli jak cholera,potem juz idzietrzymam kciuki za resztę dziewczyn jesteście juz blisko!
reklama