reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Mi przebili i nic... :(
Mała w nocy spala 7h, aż ja potem obudziłam przebierając pampka.
Nakładki mam, pierwsza próba była ale chyba nie była głodna. Spróbujemy jeszcze później.
A do,tego wszystkiego problem z raną po cc, twarda się zrobiła w środku i się otwiera w jednym miejscu. Pójdę na ostry... Zobaczymy co i jak.

Wlasnie wstalam bo zasnelam przez te poranne bole .... niestety bole sie skonczyly i dalej nic oszaleje ... czekam na lozko i ide na oxy ...

aj a ja mam jakiś zjazd, nie daję rady, jestem, niewyspana, starszy fisiuje, młodszy chce się bawić ciągle, mała ma drzemki a jak nie drzemie to ryczy. czuję że ja też się poryczę. a mąż będzie za 2 tyg...... :szok:

dziewczyny czekamy na wieści :-)

gosikkk nie wstrzymuj się tylko sobie popłacz. ja już też kilka razy płakałam z bezradności czy zmęczenia. Jasiowi się nie zamyka buzia doprowadza mnie tym do szału. więc sobie raz za kiedy popłacze to oczyszcza

Meldujemy sie z synkiem z domu,w niedziele nad ranem pojechaliśmy do szpitala,o 11 zaczely sie mocne skurcze, o 14:40 urodzilam synka silami natury:) wazyl 4kg i miał 58cm ledwo go wypchnelam niestety nie obeszlo sie bez nacięcia :( na szczęście Mieszko grzeczny,ladnie ssie chociaż przy zasysaniu boli jak cholera,potem juz idzie:)trzymam kciuki za resztę dziewczyn jesteście juz blisko!:)

reklama
Jaga gratulacje!! Jaki duży chłopczyk :-)
Nie zniechęcaj się, że boli przy zasysaniu, po ok. tygodniu będzie lepiej

Gosikk płacz naprawdę pomaga. Też tak miałam

Do góry