reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Masełko, moze twój maluch chce wiecej zjesc. Nasza potrafi zjesc 90 a potem spi 4godziny. Jak chce jesc to jej dajemy, czasami wode tez i wazne ze chce wode :)

Kinia, dobrze ze jestes w szpitalu bo w domu bys swirowala :) a tutaj jestes pod okiem lekarzy :) Dzisiaj urodzisz, zobaczysz :)

hej dziewczyny :-)
Jaga, Mama serdecznie gratuluję pociech na świecie :-)
u nas spokój. dziś mamy pierwszą wizytę u lekarza. a mały za 3 dni kończy miesiąc. Jak ten czas szybko leci. aż ciężko uwierzyć.

jeśli chodzi o kg to nie wiem ile spadło ale dziś u lekarza się zważę, pewnie jeszcze z 5 kg zostało do zrzucenie albo troszkę więcej. Było 21 na koniec więc uważam że i tak malutko zostało i świetnie się czuję. brzucha już prawie nie mam. lekka zakładeczka nad blizną. do świąt pewnie jej już nie będzie.

ćwiczyć można zacząć 6 tygodni po porodzie czyli jak się skończy połóg.

Mama32 gratulacje!! Czekamy na więcej info ;-)

Kinia to tylko Ty zostałaś z listopadówek?

Jaga gratulacje:)
Dziewczyny,a jak Wasze brzuchy po porodzie? Pochowaly się już?

U mnie jeszcze delikatny bambuszek został, ale widoczny jest tylko jak jestem w bieliźnie. Pod ubraniem nie widać. To właściwie chyba taka skóra obwisła a nie tłuszczyk.

Miniaa my mamy wizytę patronażową w najbliższy piątek, to też będą 3 dni przed skończeniem przez Zosię miesiąca. Ciekawa jestem ile waży i ile urosła. Mierzyłam ją sama przed kąpaniem wczoraj i wyszło mi 2 cm dodatkowe :-D

Muszę Wam powiedzieć, że jestem zakochana w tej mojej córci. Pewnie też tak macie :tak: Jak śpi to mogłabym godzinami na nią patrzeć i się rozpływać w zachwytach

Nasza przybiera na wadze, polozna srodowiskowa co wizyte Ją waży :).
U mnie brzuszek jeszcze jest ale ja daje sobie czas do konca roku, po cc trzeba odpoczac a nie od razu na bieżnie :p

Chyba kazdy rodzic tak ma, ze jego dziecko jest najpiekniejsze :) Jak córa spi to ja staram sie odpoczywac :)

9dni od porodu, brzucha jeszcze trochę jest. Ale bardziej zostało w plecach :p, rękach, nogach, choć różnice juz widac. Dalej mam wodę w sobie bo pierścionki na palce nie wchodzą, nawet ten co był o 2 rozmiary za duży.

Mama gratulacje. :).

Moja Wikusia chyba się nie najada moim mlekiem bo wypija 100ml (ściągam laktatorem) potem aż jej się ulewa i co chwilę pcha rączki, płacze i przy butli znów spokój. Tak w kółko.

reklama
to nie jest oznaka nienajadania. to chęć zaspokojenia bliskości przy cycu. ja daję swojemu synkowi smoczek. okropnie ciumka :-) mlekiem matki nie da się nie najadać. natura sama wszystko reguluje. musicie trochę bardziej w siebie wierzyć.

Do góry