reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
U mnie wyciszylo się po takiej akcji zobaczymy co dalej ... Kinia kciuki. Jaga się nie odzywa moze tez rodzi. No i chyba wbijemy sie w grudzień :-)

Nadal czekam zaraz ma ktos przyjsc dziewczyny trzymajcie kciuki zeby szyjka sie otwarla i wzieli mnie na porodowke. ...

Mama trzymam kciuki ...

Drogie Mamy jeśli macie problemy a chcecie karmić piersią i potrzebujecie wsparcia to polecam taką grupę na fb Karmiące cyce na ulice . Bardzo mi pomogła w trudnych chwilach, życzę i Wam powodzenia.

No ja raczej sie juz nie zalapie. .. maly byl bardzo aktywny jak wyciagli ten tampon mial tetno okolo 170 nawet raz mial 181 ... tak bardzo sie martwie tym wszystkim ze az sie poryczalam ... M mnie uspokaja no ale wiecie jak to jest ...

Kinia u mnie też będzie grudniowy :-) ja po ktg zaraz idę spać mały też szaleje ...A skurcze wyciszyly się. Kinia będzie dobrze malucha będą kontrolować musi być ok ja też masakrycznie się boję pierwszy poród wszystko dziwne i nowe ale liczę że dam radę Boże oby....oby jutro już sprawnie z kopyta ruszyło pewnie oxy będzie....postaraj się przespać

reklama
Kinia nie chcialam Ci pisac, zeby Cie nie straszyc, ja mialam to samo! Przeniesli mnie od razu na porodowke, bo mojej Idzie tez zaczelo szalec cisnienie po tym tamponie. Wyglada na to, ze to nie zadkosc. Nic sie nie martw, beda to kontrolowac i bedzie dobrze. Mi midwife powiedziala, ze niektore dzieci nie lubia tego hormonu. Mnie od razu dali na porodowke i to na sale jedynke i obchodzili sie jak z jajkiem! Bedzie dobrze

Do góry