reklama
finkemma
Fanka BB :)
W tym tyg nie ma juz cc i w przyszlym z tego co wiem tez nic planowanego czekamy na naturalne porody
Też mam 99 A z ilu startowałaś? Ja od 64 cm więc w sumie mam plus 35
o to Ty chudzinka jesteś. Ja miałam tak 70- 72, oby do tego wrócić
Aleali w życiu nie masz 90 chyba coś źle napisało sie szyjkę mi spr ale bez mierzenia. Pow ze miękka i zamknięta wchód nad kanałem 2cm ale nie wiem co tzn. Te skurcze u mnie to bolesne ze spać nie moglam i brzuch kamień...
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
ja mam 114 ale mierzone metrem , wiec on nie zagina sie tak jak miarka normmalna i jest bardziej sztywny. mierzone na wysokosci pepka , tak sie mierzy ? bo pierwszy raz sobie mierzylam obwod hehe jakos duzo mi wyszlo,m ale pewnie wina sprzetu
gosik dzieki za przepis , ja czesto robie na beszamelu a to zawsze cos innego :-)
a u mnie koncowka ciazy i zaczyna sie jedno wielkie zamieszanie ,
wczoraj decyzja ze maz nie jedzie, ale dzisiaj drugi szef tak przedstawil sytuacje, ze maz jednak jedzie ostati raz/na ryzyko, ale potem mu pojdzie na reke....ahhh masakra dosc mam
wiec zaciskam nogi i rodzic moge dopiero w listopadzie .
maz z tego wszystkiego juz dzisiaj rozlozyl lozeczko, zeby juz bylo i pojechal narazie odebrac chociaz fotelik , a wozek zostanie jeszcze w sklepie zadzwonil na taxi czy ciezarna bez problemu zawioza jak jeszcze bedzie potrzeba
gosik dzieki za przepis , ja czesto robie na beszamelu a to zawsze cos innego :-)
a u mnie koncowka ciazy i zaczyna sie jedno wielkie zamieszanie ,
wczoraj decyzja ze maz nie jedzie, ale dzisiaj drugi szef tak przedstawil sytuacje, ze maz jednak jedzie ostati raz/na ryzyko, ale potem mu pojdzie na reke....ahhh masakra dosc mam
wiec zaciskam nogi i rodzic moge dopiero w listopadzie .
maz z tego wszystkiego juz dzisiaj rozlozyl lozeczko, zeby juz bylo i pojechal narazie odebrac chociaz fotelik , a wozek zostanie jeszcze w sklepie zadzwonil na taxi czy ciezarna bez problemu zawioza jak jeszcze bedzie potrzeba
reklama