reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ewel może dzięki tym skurczom będziesz miała łatwiejszy poród, mała wyskoczy na dwóch partych ;-)
U mnie skurczów też jest dużo, ale mnie nie bolą nic a nic, więc to męczące nie jest

A ja dzisiaj po wizycie :) skończony 37 tydzień. wymiar brzucha też 37, tętno dziecka, ciśnienie w normie. Kolejna wizyta za 2 tyg mam nadzieję że już ostatnia :) zostało mi do końca terminu 20 dni, czekam już zniecierpliwiona na koniec.

Dziewczyny ja mam w obwodzie 104cm :) nie wiem ile było przed ciążą, ale nigdy płaskiego brzuszka nie miałam.

Byłam dzisiaj u dentysty.. żałuje, że wzięłam znieczulenie.. nigdy nie brałam, więc dzisiaj się zdecydowałam z myślą o Hani, żeby nie szalała w brzuchu podczas plombowania. A teraz cierpię, tak mnie dziąsło boli całe pokłute:( te znieczulenie wcale nie jest dobre, teraz się przekonałam.
A jeszcze nie zrobił mi plomby tylko dał trutki, po porodzie dopiero dokończy, w ogóle rozwalił mi dwa zęby a miał być jeden, ale chyba przy okazji zepsuł tego obok.. no masakra. Ale przeżyłam. Nawet po tym wszystkim poszłam na zakupy :D chyba z tego przejęcia :p

Gratulację dla Klaudii :) kolejne maleństwo na świecie :)

ja mam w obwodzie 115 cm. nie pamiętam od czego startowałam. może gdzieś mam zapisane.
gratuluję kolejnej mamie i dzidziusiowi :-)
ja dziś miałam koleżankę na odwiedzinach, potem bilans z synkiem, później spacer w lesie a teraz czekam aż mi się murzynek upiecze.

ja piję napar z liści malin od tygodnia i czuję że moje skurcze są inne. nie zatykają mnie. więc myślę że może coś być w tym że macica się wzmacnia :-D

reklama
Do góry