reklama
ona_13
Fanka BB :)
A ja dzisiaj po wizycie skończony 37 tydzień. wymiar brzucha też 37, tętno dziecka, ciśnienie w normie. Kolejna wizyta za 2 tyg mam nadzieję że już ostatnia zostało mi do końca terminu 20 dni, czekam już zniecierpliwiona na koniec.
Moniqq
Fanka BB :)
Dziewczyny ja mam w obwodzie 104cm nie wiem ile było przed ciążą, ale nigdy płaskiego brzuszka nie miałam.
Byłam dzisiaj u dentysty.. żałuje, że wzięłam znieczulenie.. nigdy nie brałam, więc dzisiaj się zdecydowałam z myślą o Hani, żeby nie szalała w brzuchu podczas plombowania. A teraz cierpię, tak mnie dziąsło boli całe pokłute te znieczulenie wcale nie jest dobre, teraz się przekonałam.
A jeszcze nie zrobił mi plomby tylko dał trutki, po porodzie dopiero dokończy, w ogóle rozwalił mi dwa zęby a miał być jeden, ale chyba przy okazji zepsuł tego obok.. no masakra. Ale przeżyłam. Nawet po tym wszystkim poszłam na zakupy chyba z tego przejęcia
Gratulację dla Klaudii kolejne maleństwo na świecie
Byłam dzisiaj u dentysty.. żałuje, że wzięłam znieczulenie.. nigdy nie brałam, więc dzisiaj się zdecydowałam z myślą o Hani, żeby nie szalała w brzuchu podczas plombowania. A teraz cierpię, tak mnie dziąsło boli całe pokłute te znieczulenie wcale nie jest dobre, teraz się przekonałam.
A jeszcze nie zrobił mi plomby tylko dał trutki, po porodzie dopiero dokończy, w ogóle rozwalił mi dwa zęby a miał być jeden, ale chyba przy okazji zepsuł tego obok.. no masakra. Ale przeżyłam. Nawet po tym wszystkim poszłam na zakupy chyba z tego przejęcia
Gratulację dla Klaudii kolejne maleństwo na świecie
37 to chyba cali, tak? to 94 cmA ja dzisiaj po wizycie skończony 37 tydzień. wymiar brzucha też 37, tętno dziecka, ciśnienie w normie. Kolejna wizyta za 2 tyg mam nadzieję że już ostatnia zostało mi do końca terminu 20 dni, czekam już zniecierpliwiona na koniec.
ja mam w obwodzie 115 cm. nie pamiętam od czego startowałam. może gdzieś mam zapisane.
gratuluję kolejnej mamie i dzidziusiowi :-)
ja dziś miałam koleżankę na odwiedzinach, potem bilans z synkiem, później spacer w lesie a teraz czekam aż mi się murzynek upiecze.
ja piję napar z liści malin od tygodnia i czuję że moje skurcze są inne. nie zatykają mnie. więc myślę że może coś być w tym że macica się wzmacnia
gratuluję kolejnej mamie i dzidziusiowi :-)
ja dziś miałam koleżankę na odwiedzinach, potem bilans z synkiem, później spacer w lesie a teraz czekam aż mi się murzynek upiecze.
ja piję napar z liści malin od tygodnia i czuję że moje skurcze są inne. nie zatykają mnie. więc myślę że może coś być w tym że macica się wzmacnia
reklama