reklama
M
mama290
Gość
Kinia nic ciekawego czytam na bierząco odpoczywam psychicznie już mi sie dłuży
Ewel końcówka jest męcząca fizycznie i psychicznie, ja też czuję skurcze nawet podczas snu, ale doskonale wiem, że to przepowiadające Najbardziej na mnie działają spacery i schody ;-) Sprawdzano Ci szyjkę na IP ?
Finkemma 12 dni to dosłownie lada moment, podziwiam Twój spokój, ja panicznie boję się porodu a nawet szpitala
Finkemma 12 dni to dosłownie lada moment, podziwiam Twój spokój, ja panicznie boję się porodu a nawet szpitala
Hej a ja od dzisiaj zaczynam 38 tydz tak więc mogę rodzic bo ciąża donoszona.maz nie wyjechał do pracy, żeby nie ryzykować i czekamy. Jednak coś czuję z e tym razem przenosze ciążę. Od dzisiaj robię spacery dłuższe,wchodzenie na 4 piętro teraz będzie wskazane a nie unikane i po usg we wtorek jak wszystko ok to ruszamy z sexem heheh
Ta herbatę z liści malin już mogę pić tak?
Ta herbatę z liści malin już mogę pić tak?
finkemma
Fanka BB :)
U mnie w donoszona bedzie w poniedzialek rowniutko 38 tc i czekam na ten dzien jak na szpilkach wtedy co by sie nie dzialo wezme to na klate a teraz kazdy dzien na wage zlota . Alei faktycznie w miare spokojnie sobie czekam choc juz mam glupie sny ze umieram ze dziecko umiera dzis to nawet ze maz mial wypadek . Takze w glowie swoje siedzi ale staram sie tak nie myslec o tym szpitalu i cesarce o ryzyku itd. Kladuska nasza urodzila o 10:50 coreczke
ewelisia85
Fanka BB :)
Ale fajnie że już coraz więcej dzieciaczków się rodzi, nie jestem już sama i niedługo będziemy mogły wymieniać się radami odnośnie dzieci. Jedyny plus tego ze urodziłam tak wcześnie to to że nie stresowalam się porodem bo jeszcze nawet nie zaczęłam dobrze o tym myśleć a tu wody mi odeszły. Współczuję Wam dziewczyny tego czekania ale z drugiej strony to warto poczekać bo chociaż będziecie miały dzieciaczki szybciutko w domu. Trzymam kciuki za lekkie porody
reklama
dddmala nie ma niestety dowodów na skuteczność herbatki z liści malin, ale może Tobie pomoże, co do tego kiedy należy pić to podobno przynajmniej kilka tygodni przed porodem, żeby to miało sens, to przygotowuje szyjkę i teoretycznie ma skrócić II fazę porodu ;-)
Ja próbowałam w tej ciąży, ale smak jest tak okropny, że dałam sobie spokój
Ja próbowałam w tej ciąży, ale smak jest tak okropny, że dałam sobie spokój