reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
cześć
Oczywiście nocka nie przespana, na dodatek boli mnie gardło .... mega ..... Jem śniadanko i idę pod kołderkę z powrotem. Mnie pobolewa krzyż od czasu do czasu no i jak więcej pochodzę to w dole brzucha kłuje, ale tak że zginam się w pół. Jestem ciekawa jak się zacznie poród, przy pierwszym miałam bóle okresowe a przy drugim plamiłam. Teraz może wody odejdą? ;-)
Wczoraj bylam u lekarza z bolem gardla i mozesz plukac gardlo szalwia albo Octenisept - 6-7 psikniec do kubka, dac troche chlodnej wody i przepukac gardlo.
Dwa razy zrobilam i jest lepiej :)

Mnie kregoslup boli caly czas, ale mam problemy wiec sie nie dziwie.Ja juz odliczam dni do porodu bo koncowka jest meczaca.

To za 3 tyg ... juz nie dlugo ja pracuje jeszcze do 13 listopada. ..

Ja już nie mam sił. teraz chce mieć trzy tygodnie dla siebie i dziecka.
Koniec- mi tez się coś należy :)

A Ty pracujesz chyba krócej niż 8 godzin nie? I tak Cie podziwiam bo ja niby też pracowałam, ale robiłam sobie częste wolne i nie pracowałam dłużej niż 5 godzin dziennie;

Dziewczyny, a po co wy tak dlugo pracujecie? Kasa, czy pracodawca nie daje Wam isc na zwolnienie?
Pytam z czystej ciekawosci, nie musicie odpowiadac jak nie chcecie :)

Wczoraj bylam u lekarza z bolem gardla i mozesz plukac gardlo szalwia albo Octenisept - 6-7 psikniec do kubka, dac troche chlodnej wody i przepukac gardlo.
Dwa razy zrobilam i jest lepiej :)

Mnie kregoslup boli caly czas, ale mam problemy wiec sie nie dziwie.Ja juz odliczam dni do porodu bo koncowka jest meczaca.

Stokrotka, Ty już na wylocie jesteś. 40 tydzień ciąży :)
I kroi się coś czy raczej na razie cisza?

reklama
Ja mam swoją dg więc dbam o to co budowałam latami. Po za tym te 4- 5 godzin dziennie i to nie każdego dnia to nie taki wysiłek, a w sumie dobrze jest wyjść z domu, poruszać się i nie "zasiedzieć".

Jakbym pracowała u kogoś to pewnie byłabym dawno na l4.

Stokrotka ale super masz już czas bo wiesz, że lada moment będzie dzidziuś :) Jak już są takie symptomy to może być nawet dziś :) Super. Zazdroszczę

Do góry