reklama
stokrotka
Fanka BB :)
Wczoraj bylam u lekarza z bolem gardla i mozesz plukac gardlo szalwia albo Octenisept - 6-7 psikniec do kubka, dac troche chlodnej wody i przepukac gardlo.cześć
Oczywiście nocka nie przespana, na dodatek boli mnie gardło .... mega ..... Jem śniadanko i idę pod kołderkę z powrotem. Mnie pobolewa krzyż od czasu do czasu no i jak więcej pochodzę to w dole brzucha kłuje, ale tak że zginam się w pół. Jestem ciekawa jak się zacznie poród, przy pierwszym miałam bóle okresowe a przy drugim plamiłam. Teraz może wody odejdą? ;-)
Dwa razy zrobilam i jest lepiej
Mnie kregoslup boli caly czas, ale mam problemy wiec sie nie dziwie.Ja juz odliczam dni do porodu bo koncowka jest meczaca.
To za 3 tyg ... juz nie dlugo ja pracuje jeszcze do 13 listopada. ..
Ja już nie mam sił. teraz chce mieć trzy tygodnie dla siebie i dziecka.
Koniec- mi tez się coś należy
A Ty pracujesz chyba krócej niż 8 godzin nie? I tak Cie podziwiam bo ja niby też pracowałam, ale robiłam sobie częste wolne i nie pracowałam dłużej niż 5 godzin dziennie;
Wczoraj bylam u lekarza z bolem gardla i mozesz plukac gardlo szalwia albo Octenisept - 6-7 psikniec do kubka, dac troche chlodnej wody i przepukac gardlo.
Dwa razy zrobilam i jest lepiej
Mnie kregoslup boli caly czas, ale mam problemy wiec sie nie dziwie.Ja juz odliczam dni do porodu bo koncowka jest meczaca.
Stokrotka, Ty już na wylocie jesteś. 40 tydzień ciąży
I kroi się coś czy raczej na razie cisza?
stokrotka
Fanka BB :)
Malaja, skurcze sa, brzuch obnizyl sie i czekam na reszte Troche panikuje, nie umiem sie doczekac ale trzeba czekac
Aaaa chyba ze takStokrotka bo lubie
reklama
Ja mam swoją dg więc dbam o to co budowałam latami. Po za tym te 4- 5 godzin dziennie i to nie każdego dnia to nie taki wysiłek, a w sumie dobrze jest wyjść z domu, poruszać się i nie "zasiedzieć".
Jakbym pracowała u kogoś to pewnie byłabym dawno na l4.
Stokrotka ale super masz już czas bo wiesz, że lada moment będzie dzidziuś Jak już są takie symptomy to może być nawet dziś Super. Zazdroszczę
Jakbym pracowała u kogoś to pewnie byłabym dawno na l4.
Stokrotka ale super masz już czas bo wiesz, że lada moment będzie dzidziuś Jak już są takie symptomy to może być nawet dziś Super. Zazdroszczę