reklama
Sylka87
Fanka BB :)
Ja tez nie mam stanikow i kminie gdzie kupic i jakie bo cycki mi nie urosly wcale jak bedzie mleko to na pewno sie powieksza ale o ile? Mam dwie koszulki do karmienia i chyba kupie jeden stanik taki zwykly np z hm i zobaczymy co potem.
Sylka87
No właśnie cholera wie jak to będzie. Ewel tez dostalam ten sorbifer biore go na noc bo pisze żeby nie brac kiedy sie je nabial itd a takie rzeczy zazwyczaj na sniadanie jem. Ja do tej pory nie mialam problemu z wyproznieniem ale od 2 3 tyg moje jelita mega zwolnily obroty i jest mi z tym zle :/ teraz pije soki to po jabklowym jest lepiej. Wyciskam namietnie i pije ze dwie szklanki dziennie oby mi sie poprawilo i te jelita jakos pracowaly
W pierwszej ciąży kupiłam staniki do karmienia pod koniec i pomijając pierwsze doby i nawał mleka to były na mnie te staniki dobre przez praktycznie cały okres karmienia. Z tego co wiem to większość kobiet tak ma- rozmiar z końca ciąży nie zmienia się potem po porodzie (oczywiście jak się karmi bo jak nie to pewnie piersi maleją do stanu sprzed ciąży)
Ja jeszcze nie wiem jaki stanik kupię ale zdecydowałam jednak na wybór u braffiterki. Chciałam zamówić przez neta, ale nie będe ryzykować. Zapłacę dużo, ale kupię jeden, a potem się zobaczy.
No i wzięłam się do pracy. Wyprasowałam pierwszą turę prania- kolorowe jasne. Jutro piorę ciemne i zostaną białe, ale jeszcze poczekam na dostawę z gemini bo mam tam pieluchy tetrowe.
Prasowałam długo, ale ja nawet lubię. Córce do dziś prasuję.
Ja jeszcze nie wiem jaki stanik kupię ale zdecydowałam jednak na wybór u braffiterki. Chciałam zamówić przez neta, ale nie będe ryzykować. Zapłacę dużo, ale kupię jeden, a potem się zobaczy.
No i wzięłam się do pracy. Wyprasowałam pierwszą turę prania- kolorowe jasne. Jutro piorę ciemne i zostaną białe, ale jeszcze poczekam na dostawę z gemini bo mam tam pieluchy tetrowe.
Prasowałam długo, ale ja nawet lubię. Córce do dziś prasuję.
Ostatnia edycja:
finkemma
Mam dziś okropny dzień
Oprócz osłabienia ciągle łapią mnie smutki płacze i płacze jakby bóg wie jaką tragedia się wydarzyła. Wszystko mnie martwi dzidzus w brzuchu corcia mąż i jeszcze z mama się trochę pogniewalam . Mąż pyta czemu ciągle płacze a ja nawet nie mialam konkretnej odpowiedzi. Ogólnie czuje się jak kapec grubą, brzydka i do niczego .
Oprócz osłabienia ciągle łapią mnie smutki płacze i płacze jakby bóg wie jaką tragedia się wydarzyła. Wszystko mnie martwi dzidzus w brzuchu corcia mąż i jeszcze z mama się trochę pogniewalam . Mąż pyta czemu ciągle płacze a ja nawet nie mialam konkretnej odpowiedzi. Ogólnie czuje się jak kapec grubą, brzydka i do niczego .
gosikkk
hej
Finkemma ja tak się czuję od dłuższego czasu :-( A wszystko chyba przez to siedzenie w domu a teraz zwłaszcza jak młody chory to jestem uziemiona :-( Dopiero jak starszak wróci ze szkoły ok. 15 mogę wyjść np. do sklepu. To mnie dołuje.
Poza tym, wypadłam z obiegu w pracy, tam teraz dużo się dzieje a mnie tam nie ma :-( Trochę żałuję. No i koleżanki z pracy mi się wykruszyły, coś rzadko się odzywają, większa część bezdzietna. Czuję się wykluczona :-( To se pomarudziłam z rana ..... Wiem, że Karolka mi wszystko wynagrodzi, ale na dzień dzisiejszy czuję się jak kupa.
Też po tym żelazie mam biegunki. Czarne.
Straszy już w szkole a młody śpi. Ja kończę kawkę i niedługo krupnik nastawie.
Finkemma ja tak się czuję od dłuższego czasu :-( A wszystko chyba przez to siedzenie w domu a teraz zwłaszcza jak młody chory to jestem uziemiona :-( Dopiero jak starszak wróci ze szkoły ok. 15 mogę wyjść np. do sklepu. To mnie dołuje.
Poza tym, wypadłam z obiegu w pracy, tam teraz dużo się dzieje a mnie tam nie ma :-( Trochę żałuję. No i koleżanki z pracy mi się wykruszyły, coś rzadko się odzywają, większa część bezdzietna. Czuję się wykluczona :-( To se pomarudziłam z rana ..... Wiem, że Karolka mi wszystko wynagrodzi, ale na dzień dzisiejszy czuję się jak kupa.
Też po tym żelazie mam biegunki. Czarne.
Straszy już w szkole a młody śpi. Ja kończę kawkę i niedługo krupnik nastawie.
reklama
kasz
Listopadowa mama :)
Jejku dziewczyny nie zamartwiajcie sie. Kazda sytuacja ma dobre strony. Ja tez czasem mam gorsze dni bo czuje sie gruba brzydka i bezuzyteczna ale teraz jest ostatnia szansa zeby odpoczac od pracy, znalezc chwile dla siebie przed pojawieniem sie malenstwa