reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Finkemma ja jak dzwonię do szpitala to odrazu zaczyna sie ruszać siła sugesti czy coś i jak czekam w szpitalu na ktg to tez zaczyna wariować zawszelepiej piec razy skontrolować niż raz olać

reklama
Zawsze tak jest jak człowiek już jedzie do lekarza to wszystko ustępuje hehe. No może być inaczej ułożony i nie czujesz tych 3 ruchów np a naliczyć możesz 7 ale mama ma rację ja też bym wolała sprawdzić niż potem żałować ze tego nie zrobiłam... A mogłam.
Choć myślę że pewnie to kwestia ułożenia ':)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

A moj wczoraj tak wariowal, tak brzuch sie wypinal z jednego boku ze az myslalam czy nie przewrocil sie w inna strone. A lezal juz pieknie glowa na dol. Nic, jutro mam usg to sie dowiem co i jak.
Powodzenia dzis na wizytach! I duzo zdrowka dla przeziebionych.

My z ruchami nie mamy problemów na szczęście mały jest bardzo ruchliwy nawet zrobić usg to czasami mistrzostwo:)
Ale jutro znów wizyta w poradni patologi ciąży już na samą myśl siedzenia tam w kolejkach to mi słabo jeszcze jak widziałam ostatnio że studentka z lekarzem sobie karty oglądają i wtedy decydują kogo teraz wołają...
Dziewczyny współczuje przeziębienia ja się leczyłam apapem z witaminą c w saszetkach i domowymi sposobami po 3 dniach przeszło:)

Z tymi ruchami to tez śmieszne.. Rusza się mało źle jak dużo też źle... Bo e sumie w obie strony trzeba obserwowac :))

Dzisiaj nadszedl dzien kiedy moje dziecko wpada do przedszkola ja za nim krzycze Bartus a buzi bo ja ide a on mi na to nie telaz i tyle go widzialam.

Ja mam takie dni kiedy mowie sobie ze nie dam jej wyciagnac przed 38 tygodniem ze wytrwam dla niej ale sa takie dni jak wczoraj kiedynzastanawiam sie czy by juz jej nie mogli wyciagnac bo dluzej nie dam rady

Agami cukier róznie najczesniej w normie, czyli mniej niz 120 godzine po posilku głownym.
Ale zdarzają się skoki 150-158, nie wiem w sumie czym spowodowane zazwyczaj jesli jest taki skok to staram sie pozniej unikac jakis skladnikow. Ostatnio nie robie pmiarow po kolacji bo jej nie jem jakos tak mi obiad pozno wychodzil ze nie chcialo mi sie jesc a na sile chyba nie ma co wciskac.

zazdroszcze Wam tych USG ja to juz 10 tygodni nie widzialam Bąbla i nie mam pojecia jak mu tam i jaki jest duzy.. Ja gdzies za ok 2 tygodnie mam isc.

a za scianą moja mała miesięczna sąsiadka się wydziera w niebogłosy o masakraaaaaa.

Moze w koncu wstane z tego łózka i cos porobie.....

Dzień dobry :) mam dziwne jazdy ze spaniem. Klade sie bardzo pozno dlugo nie moge zasnąć w nocy ciagle siusianie wstaje o 7 robie mezowi kanapki i dalej śpię np do 11 jak dzis. Ranyyy co za lenistwo. Ale w nocy za cholere sie nie wysypiam a między ta 8 a 11 bardzo. Nie kumam. Finke mysle ze ten twój synek to mały leniuszek ale jedz to cie uspokoi. Moi rano tez leniwi po mamusi chyba ;) ale czuje rozpychanie. Dopiero co sniadanie zjadlam i zaczęłam wyciskac sobie soki póki co burak jablko i marchewka. Dostałam tez zelazo na recepte. Oby za dwa tygodnie morfologia podskoczyla. Zdrowka dziewczyny bo chyba jesienne wirusy atakują :/ Ewel o której wizyta?

Sylka na 16.40 i dobrze bo znowu się mecze, brzuch twardnieje i boli do tego mam dość... Tyle lekow i nic nie działa :(

reklama
Do góry