reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

No jak to leci :))
Cheetah czy następne zajęcia mamy wspólnie w szkole rodzenia?cos wiesz? Bo mnie nie było we wtorek... Tak lało ze mi się odechciało...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ewel, nie ostatnie zajęcie jest wspólne 6 października. Mięliśmy wycieczkę po oddziale, ale pokazali tylko jedno sale porodowa, w poporodowych już nie byliśmy, chyba zajęci przez mamuśki z dzidziusiami.
Hm, jak wychodziliśmy o 19 ze szkoły rodzenia, to nie padało :)

Dzisiaj ta pogoda jakas marna bo zle sie czuje i do tego okazalo sie ze bentysta co mi robil kilka lat temu zle wyczyscil mi pod plomba i to co ten myslal ze to jakis niegrozne przebarwienia to najzwyczajniej wychodzi mi to czego tamten niedoczyscil. Wtedy zaplacilam za plomby i teraz wszystkie jego wymieniam i place kolejny raz za te same zeby.

Cheetah dzięki za wiesci:) tak wtedy juz nie padało ale w ciągu dnia co chwile jakiś słaby dzień miałam no nie chciało mi się :)) a To tylko ćwiczenia miały być u nas.. :)) w ten wtorek juz ide:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

a ja wlasnie na te cwiczenia najbardzije chce isc, uwazam ze za duzo o tym samym porodzie i pologu mowili, az 3 zajecia. Chce wiecej o opiece nad noworodkiem i jakies praktyczne cwiczenia;) I wlasnie polozna powiedziala ze nie maja nic przeciwko paznokciom pomalowanym

Ja nie będę miała pomalowanych paznokci i tak, bo nie lubie. Tylko sie zdziwiłam, ze polozna tak mowila, powiedziała ze przecież sa takie trwale paznokci to sie nie da zdjąć nawet.

reklama
Ja tez idę z czystymi ale dziewczyny przychodziły z rożnymi a pózniej trzeba było sie nakombinować żeby zdjąć lepiej nie kombinować nigdy nie wiadomo co sie moze stać

Do góry