reklama
Ewel, nie ostatnie zajęcie jest wspólne 6 października. Mięliśmy wycieczkę po oddziale, ale pokazali tylko jedno sale porodowa, w poporodowych już nie byliśmy, chyba zajęci przez mamuśki z dzidziusiami.
Hm, jak wychodziliśmy o 19 ze szkoły rodzenia, to nie padało
Hm, jak wychodziliśmy o 19 ze szkoły rodzenia, to nie padało
Dzisiaj ta pogoda jakas marna bo zle sie czuje i do tego okazalo sie ze bentysta co mi robil kilka lat temu zle wyczyscil mi pod plomba i to co ten myslal ze to jakis niegrozne przebarwienia to najzwyczajniej wychodzi mi to czego tamten niedoczyscil. Wtedy zaplacilam za plomby i teraz wszystkie jego wymieniam i place kolejny raz za te same zeby.
Cheetah dzięki za wiesci tak wtedy juz nie padało ale w ciągu dnia co chwile jakiś słaby dzień miałam no nie chciało mi się ) a To tylko ćwiczenia miały być u nas.. ) w ten wtorek juz ide
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Moniqq
Fanka BB :)
We wtorek też miałam ostatnie zajęcia ze szkoły rodzenia, została tylko wizyta w szpitalu, żeby zobaczyć jak wygląda wszystko i rozejrzeć się
a ja wlasnie na te cwiczenia najbardzije chce isc, uwazam ze za duzo o tym samym porodzie i pologu mowili, az 3 zajecia. Chce wiecej o opiece nad noworodkiem i jakies praktyczne cwiczenia I wlasnie polozna powiedziala ze nie maja nic przeciwko paznokciom pomalowanym
Moniqq
Fanka BB :)
cheetah, ale jak masz pomalowane paznokcie u rąk to nie będzie widać czy np. sinieją. Mogą wtedy coś szybciej zdziałać jakby było coś nie tak.
M
mama290
Gość
Cheetah zawsze mogą ci zmyć gozej jak masz coś trwałego na pazurach u mnie babie lato zaraz ma zacząć padać ale mi nowość
reklama
M
mama290
Gość
Ja tez idę z czystymi ale dziewczyny przychodziły z rożnymi a pózniej trzeba było sie nakombinować żeby zdjąć lepiej nie kombinować nigdy nie wiadomo co sie moze stać