reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

A ja czułam senność i tyle nie było tragedii. Juz po wizycie, doktorka uważa że te bóle są od jelit ze zwolnily i pracują słabo, stad bóle... Dostałam skierowanie na próby watrobowe żeby zobaczyć jak i co.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
A ja po glukozie czulam sie ok ale i tak wzielam M ze soba na wszelki wypadek... jeny mnie dzis brzuch strasznie ciagnie i zastanawiam sie czemu tak sie dzieje

ja dziś cały dzień mam beznadziejny. źle się czuję i ciągle mi twardnieje brzuch. weszłam w fazę skurczy przepowiadających i nie mogę z niej wyjść...

Miniaaa może weź magnez on pomógł mi na te skurcze no i nie powinny być częste tzn regularne

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny zdarza wam się słabiej czuć ruchy??? Bo ja dziś to mam dziwne wrażenie jak by coś było nie tak coś czuje ale bardzo delikatne muśnięcia

Katarzyna92 ja dziś od rana tak mam ...... wcześniej brzuch skakał a dziś tak jak piszesz, czuję muśnięcia ....
męża nie ma a zlew mi się zatkał kurna i woda stoi :-(
mój przedszkolak zmartwiony zaś, że jutro nie idzie do przedszkola :-) cieszę się, bo ze starszym to miałam jazdy, płakał przez cały rok .....

reklama
Do góry