Katarzyna92
Fanka BB :)
Ewel ale i od razu człowiek inaczej funkcjonuje mi przez te upały nic się nie chciało chociaż wczoraj nie powiem bo o dziwo dużo zrobiłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez bym sie wkurzyla. Popatrz na allegrojak ja się ostatnio wściekłam. wyobraźcie sobie że planowałam zakup przewijaka białego w IKEA ( taki prosty podstawowy za chyba 89 zł ważne było żeby był biały bo wszystko w pokoju jest białek tz półki i łóżeczko.... no i pojechałam w ten weekend a tam zmiana katalogu i białe przewijaki wycofali i zostawili tylko te w kolorze drewna który zupełnie mi nie pasuje. ktoś ma zaplanowany zakup a oni tak po prostu bez żadnego info wycofują z katalogu produkt. nooooo jakaś masakra
Natalkus zmierz cisnienie raczej na pewno ono winowajcą ale trzeba kontrolowac. Co do usg to ja bym zeswirowala chyba jakbym nie miala od 8tyg. Wiadomo kiedys nie bylo itd ale jak teraz jest to ten comiesięczny pogląd to miod na moje serce.