reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
to pewnie przez niskie ciśnienie. ja też kiepsko się dziś czuję. jak byłam z synem w przychodni to mało nie zemdlałam. jak przyszłam do domu to zrobiłam sobie słabą kawę i teraz już jest lepiej....

ja dziś poszalałam na allegro i kupiłam dla swojego starszaka super zestaw sztućców dla dzieci i piękny zestaw ceramicznych naczyń :-) jestem taka zadowolona z tych zakupów

Natalkus zmierz cisnienie raczej na pewno ono winowajcą ale trzeba kontrolowac. Co do usg to ja bym zeswirowala chyba jakbym nie miala od 8tyg. Wiadomo kiedys nie bylo itd ale jak teraz jest to ten comiesięczny pogląd to miod na moje serce.

jak ja się ostatnio wściekłam. wyobraźcie sobie że planowałam zakup przewijaka białego w IKEA ( taki prosty podstawowy za chyba 89 zł ważne było żeby był biały bo wszystko w pokoju jest białek tz półki i łóżeczko.... no i pojechałam w ten weekend a tam zmiana katalogu i białe przewijaki wycofali i zostawili tylko te w kolorze drewna który zupełnie mi nie pasuje. ktoś ma zaplanowany zakup a oni tak po prostu bez żadnego info wycofują z katalogu produkt. nooooo jakaś masakra
Tez bym sie wkurzyla. Popatrz na allegro :)

Mi lekarz przepisał tardyferon-fol 1 tabl dziennie, tam jest 80mg żelaza i kw.foliowy. I oprócz tego mam witaminy dalej brać.
Ja mam często plamy w staniku od siary, albo takie strupki na brodawkach.
Powodzenia na wizytach. Ja się cieszę, że teraz za 2 tyg. mam nadzieję, że szybko zleci to leniuchowanie.

To ja mam mocniejsze bo 100mg z Wit c i mam brać 2 tabl ale. Biorę jedna ze względu na bóle brzucha...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

No niestety ja jakos wytrzymuje brak usg, fakt ze z mila checia bym podgladala maluszka co miesiac tak jak wy no ale nikt mi nie daje skierowan gdyz nie widzą takiej potrzeby. A prywatnie jak chodzilam powtarzac wszystkie prenatalne to tez babeczka mowila, ze zaprasza teraz w 33 tygodniu jej zdaniem dziecko prawidlowo jak najbardziej sie rozwija wiec powiedziala ze nie ma potrzeby robic czesciej no chyba ze cos sie bedzie dzialo. Caly czas czuje ruchy malucha wiec mam nadzieje ze wszystko gra i staram sie nie panikowac. Moze jedyne co to poprostu tesknie za jego podglądem. podejrzewam ze jedno skierowanie jeszcze dostane w luxmed, i raz napewno jeszcze prywatnie pójde. A potem im blizej to w zaleznosci od samopoczucia i w zaleznosci od wyniku 3ciego prenatalnego.

Hmmm jedyne co mnie martwi to ze mi dalej te omdlenia nie przechodzą, zwalałam na upały, ale teraz poszlam do sklepu i juz mialam 3 odjazdy po drodze, ja nie wiem co to jest ehh no coz musze uwazac w piatek mam jeszcze wizyte u laryngologa moze jeszcze neurologa odwiedze ale podejrzewam ze faktycznie taki urok mojej ciazy.

Cheetah trzymam kciuki dzis za Twoją wizytę :-)

reklama
noooo patrzyłam na allegro i na olx. jak są nowe to po 150 zł w górę ( a to tylko przewijak na parę miesięcy ) a używane są daleko ode mnie. a ja jestem wysoka i nie wyobrażam sobie przewijać dziecka na łóżku. plecy by mi wysiadły.

Do góry