reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Cześć

Ja mam 9 wrześnie wizytę i usg. Szczerze powiem, że nie wytrzymałabym z 3 usg na całą ciąże.
Mam nadzieje, że dziecko rośnie i ma się dobrze.
Mi w każdym razie brzuch rośnie i to na potęgę w ostatnim czasie.

Siary też u siebie nie zauważyłam i nie spodziewam się. Ja już pisałam, że nawet jak karmiłam to nie nosiłam wkładek laktacyjnych. Ja mam szczelne piersi :)
I brak siary na pewno nie wpływa na ilość pokarmu

reklama
jak ja się ostatnio wściekłam. wyobraźcie sobie że planowałam zakup przewijaka białego w IKEA ( taki prosty podstawowy za chyba 89 zł ważne było żeby był biały bo wszystko w pokoju jest białek tz półki i łóżeczko.... no i pojechałam w ten weekend a tam zmiana katalogu i białe przewijaki wycofali i zostawili tylko te w kolorze drewna który zupełnie mi nie pasuje. ktoś ma zaplanowany zakup a oni tak po prostu bez żadnego info wycofują z katalogu produkt. nooooo jakaś masakra

Dziewczyny, mam straszliwe zawroty głowy już jakieś 3 godziny jak ńie dłużej. Co jakiś czas mam tez mdłości.. To normalne? Czy to może mieć związek ze zmiana pogody i ciśnienia? Kuźwa, mam wrażenie ze się przewrócę mimo że siedzę :D

A ja właśnie miałam dzisiaj dużo energii, posprzątałam, zrobiłam obiad, nawet z psem pierwszy raz od kilku dni wyszłam z przyjemnością, bo w końcu jest czym oddychać po tym deszczu. I jakoś nagle mnie złapały zawroty głowy i mdłości i tez najchętniej poszłabym spać..

reklama
Do góry