finkemma
Fanka BB :)
Ja piore do rozmiaru 72 ale prasuje tylko 54 -62
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja piore do rozmiaru 72 ale prasuje tylko 54 -62
Moja starsza córa jest taka drobna, że 74 nosiła dopiero od 10 miesiąca do ponad roku.
Ja mam w planach prać 56 - 62. Znając życie dziecko ubierze 68 jak będzie miało pół roku więc w moim przypadku nie ma co się spieszyć- ja mam małe dzieci raczej.
Zresztą mimo, że mam dużo ubrań i dla siebie i dla dziecka to i tak jak jest noworodek często się pierze więc nie chce prać na zapas bo znając siebie i tak potem bym prała po raz drugi.
A planuje prać za miesiąc.
Ja na twardnienie biore nospe i za jakies 15-30 min przechodzi. Mialam miesiac temu tak ze przez 2 dni twardy byl i nospa nie pomagala wiec lekarz dal mi luteine i od razu przeszlo. Teraz zapobiegawczo biore magnez z potasem i jest ok.
Jestem wlasnie po wizycie i nie bede musiala nic zalatwiac z cc lekarz tydzien przed planowantm cięciem umowi mnie i wypisze skierowanie