reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja mysle ze po 30 to juz jest w miarę bezpiecznie w tych czasach. Ale wiadomo oby do 37 chociaż i nie rozpakowujemy sie wcześniej.

Dokładnie urodzimy nie wcześniej niż w 37:)) chyba że ktoś ma. Mieć cc wcześniej a tak to zaciskamy nogi hehe

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Wróciłam wszystko w porządku uff Kasia myśle ze jeżeli chcecie powalczyć o małego to szanse są ale niewielkie moje dzieci są swietnie zaaklimatyzowanie córka jest od samego przedszkola słabiej mówi po polsku ale to dlatego ze ja rozmawiam z nią czasem po ang syn jakoś idzie chciałabym żeby poszedł na studia ale nie wiem jak to bedzie bo z nauka mu nie po drodze córka to co innego wiedza sama jej wchodzi do głowy biegle pisze i czyta ja sie tez obawiam wcześniejszego porodu życie pokaże dziś rozmawiałam z moim lekarzem co prowadził mi ciąże z bliźniakami bo miał dyżur i jak czekałam to z 5 mam zjeżdżało z porodówki każda miała zaciesz na twarzy i trzymała dzieciątko az mi tak serducho mocniej zabiło ze ja już niedługo tez będę na takim łożku

Ja nie mam zamiaru rodzic wczesniej bo sobie wyliczylam ze musze w 38 zeby mi maciezynskiego i urlopu starczylo do koncza roku nastepnego bo nie chce wracac w grudniu 2016 do pracy hhahahaha

A ja sie martwiłam o ruchy a wyszło na ktg 56 na godzinę :) co do bezpiecznego tyg to nie wiem czy taki istnieje my na wątku mamy mamę co urodziła w 26 i wszystko jest w porządku a jak zaczęłam pisać na bb to dziewczynie jedno dzieciątko nie przeżyło w pełnym terminie i mamy Fusun przy bliźniakach nie ma jak wróżyć pory pojefynczej ciąży jest podobnie ważne żeby dziecko ważyło ponad 1 kg i było w miarę wydolne odechowo zobaczcie już prawie cały sierpień jest rozpakowany już nam dużo nie zostało dzisiaj mnie położna zmierzyła i wyszło 29 cm chyba mi macica migruje :) moj sie przejął i blado wyglada chyba myślał ze dziś urodzę :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry