reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Kasia to już niedługo ciekawe co tam ci powiedzą ciekawego
Gossik mogą wrócić mdłości na każdym etapie ciazy

Szczerze liczyłam na szybszą wizytę po całej tej panice ale widać wyniki nie są takie złe skoro dopiero za 3 tygodnie a też problem mają w tym że genetyk przyjmuje raz w tygodniu i na tego 17 to też mnie położna wcisnęła gdzieś między wszystkich:)

reklama
Kasia czyli pewnie jest tak jak mówisz wyniki okazaly sie lepsze niz sie spodziewano dlatego tak nie pilą z tą wizytą.
Trzymam kciuki.

Mama moze nie bedzie tak zle :-) rozloze sobie siedzenie z przodu i powinno byc ok ... zreszta czuje sie ok jak jezdze autem ...

Jako ja dzis piekny sen mialam . Synus cyca ciagnal najadal sie i ciagle sie usmiechal. Snilo mi sie karmienie piersia :D chyba mocno sie w to wczuwam duzo artykulow czytam o laktacji heh i az mi sie przysnilo :D

Ja to się zastanawiam co mój gin zrobi jak mnie za 2 tygodnie zobaczy bo ostatnio po przeczytaniu i zobaczeniu tego opisu z usg to troszkę nie bardzo wiedział co zrobić a ponoć zwykłe porody go przestały zadowalać i przeniósł się do innego szpitala na patologie ciąży... To ja chyba współczuje tym pacjentką co tam leżą i on nad nimi ręce rozkłada... Tylko tym razem liczę na jego pomoc i radę bo dowiedziałam się że w szpitalu gdzie mam rodzić nie robią usg w 3 trymestrze czyli zwykłe skierowanie mi nie wystarczy ...

Kasia zleci szybko i sie będziesz wizytować pewnie wyklucza chorobę genetyczna i skupia sie na obrazie usg zrobią co maja zrobić i będzie dobrze a ja mam ostatnio obsesyjne myślenie ze mi sie mleko skończy wertuje książki internet zbieram wiedzę na wspomaganie laktacji boje sie ze nie dam rady przynajmniej te pół roku karmić i spać po nocach nie mogę

No ja też się zastanawiam jak to u mnie będzie z karmieniem piersią bo chyba się poddam jak po porodzie małego przewiozą do innego szpitala chyba że położne pozwolą mi gdzieś przechowywać żeby M mógł na drugi dzień zabrać i zawieść...no albo że będą mogli poczekać z usunięciem tej przepukliny te 3 dni to jakoś damy radę...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry