Hej dziewczęta,
mnie Bąbel kopie najczęściej tak nisko własnie, ale czasem mnie zadziwia nagle kop z lewej potem nagle z prawej i nisko i znowu, czyli chyba jeszcze ma duzo miejsca i sie wierci na maksa.
Czasem w upał sobie wypije jakies Karmi i chyba mu pasi bo sie po tym strasznie ruchliwy robi.
Byłam wczoraj u internisty z tym bólem w półdupku niby rwa kulszowa to nie jest ale babeczka zadzwonila do rehabilitanta i spytala czy mógłby przeprowadzac rehabilitacje i mowil ze po 3 miesiacu juz mozna, wiec teraz mam isc do ortopedy po skierowanie na rehabilitacje i wtedy moze cos mi na to pomogą. Bo czasem bywa to bardzo uciazliwe 20 minut spaceru i ledwo wracam do domu kulejac na jedna noge ewidentnie nie moge dawac obciazenia ale z drugiej strony to zaraz druga wysiadzie jak tak bede ja obciazac.
Co do nospy Pani dr wyrazila swoja opinie ze ona jest przeciwna stalemu braniu gdyz rozkurczaja sie za bardzo miesnie gladkie macicy co moze zaklocic jej naturalna pracę i jakies pozniejsze negatywne efekty w ciazy moga wystapic, w kazdym razie i wez tu czlowieku badz madry. Ja nie posluchalam ginekologa bralam tylko nospe przez dwa dni a teraz to tylko jak bardzo boli czyli doraznie.
Kinias, podziwiam tyle godzin w aucie no ale jak rozlozysz siedzenie to nie bedzie tak zle.
Ja na lawecie ostatnio jechalam 3 godziny to było przezycie, baba w ciazy i laweta :-)