reklama
gosikkk
Fanka BB :)
mam jakieś sensacje żołądkowe, tak mi się zachciało pizzy, więc zamówiłam ale w trakcie czekania tak mi się robiło niedobrze ...... i na kibelek latałam. od razu miętę zaparzyłam a teraz piję pepsi.... no coś mi nie tak :-( a pizza leży i czeka
współczuje zamieszania z lekarzami, ja do swojego trafiłam przypadkiem w 2 ciąży i zostałam :-)
współczuje zamieszania z lekarzami, ja do swojego trafiłam przypadkiem w 2 ciąży i zostałam :-)
Gosikk ja wczoraj tez latalam do kibelka i bylo mi strasznie nie dobrze cos mi sie wydaje ze to od tego goraca i duchoty no i ja wczoraj z 4l wody wypilam
W dalszym ciagu czekam na deszcz burze cokolwiek....
Co do pazurow to jak robilam w pn to przyszla siostra maniciurzystki z 2 tyg synkiem i ladnie jej zrobila delikatny french a u stop zostawila nie pomalowane i nikt jej nic nie powiedzial bo nie patrzyli na to no i mam dylemat zeby mi tez utwardzila przezroczystym uv moje naturalne ? Jeszcze bede sie namyslac
W dalszym ciagu czekam na deszcz burze cokolwiek....
Co do pazurow to jak robilam w pn to przyszla siostra maniciurzystki z 2 tyg synkiem i ladnie jej zrobila delikatny french a u stop zostawila nie pomalowane i nikt jej nic nie powiedzial bo nie patrzyli na to no i mam dylemat zeby mi tez utwardzila przezroczystym uv moje naturalne ? Jeszcze bede sie namyslac
kiniasw86
Czesc dziewczyny co do paznokci to ja nie nawidze noe wymalowanych zawsze mialam ladnie zrobionr ... ale po porodzie znowu soboe zrobie :-). .. rozjasniacie wlosy w ciazy bo ja mam to wesele i chcialabym zrobic sobie ladny kolor. ...tylko nie wiem czy to nie szkodzi. ..
Odnośnie farbowania to ja pytałam swoją ginkę kiedys i powiedziala ze nie ma zadnych przeciwskazan zeby nie farbowac włosów, ze teraz farby nie są takie jak za jej czasów. Ale profilaktycznie tak dla ostroznosci w pierwszym trymestrze mozna sie wstrzymac.
A teraz to nie ma przeciwskazan, tylko mozna dodatkowe srodki ostroznosci zastosowac tak dla swietego spokoju np. jak sama w domu sobie robisz to sobie nałóz maske na twarz np tak zeby jak najmniej wdychac oparów, takie maski jak robotnicymaja przeciw pyłom itp.
A jak w salonie to powiedz ze jestes w ciazy i niech ci te włosy dalej od twarzy robi i tyle. Ja bede farbowac ale nie moge sie zebrac narazie moje odrosty to chyba z 7 cm :-)
A teraz to nie ma przeciwskazan, tylko mozna dodatkowe srodki ostroznosci zastosowac tak dla swietego spokoju np. jak sama w domu sobie robisz to sobie nałóz maske na twarz np tak zeby jak najmniej wdychac oparów, takie maski jak robotnicymaja przeciw pyłom itp.
A jak w salonie to powiedz ze jestes w ciazy i niech ci te włosy dalej od twarzy robi i tyle. Ja bede farbowac ale nie moge sie zebrac narazie moje odrosty to chyba z 7 cm :-)
Sylka87
Ja sciagam zel za jakies 3 tyg. Moje musza sie odbudowac do listopada. A po porodzie zobaczymy moja manikiurzystka sie smieje ze bedzie przychodzic do domu jak dzieci śpią. Zobaczymy... a teraz mi takie kolorowe piękne zrobiła na pożegnanie ehhh. Dopiero sie obudzilam. Ale sobie pospalam
Ja mam na swoich zele albo hybrydy tez takie ladne i tak mi ich szkoda narazie do pazdziernika robie potem sie zastanowie
Co do wlosow to tez mi gin nie kazal robic do 13tyg teraz normalnie chodze albo sama w domu robie odrosty to farba bez amniaku i wogole mi nie smierdzi ja dzis tez pospalam do 7.30 ale o 23 wczoraj jeszcze sobie pojadlam wstalam polecialam na badania i chyba wlasnie sobie odrosty zrobie ooo
Co do wlosow to tez mi gin nie kazal robic do 13tyg teraz normalnie chodze albo sama w domu robie odrosty to farba bez amniaku i wogole mi nie smierdzi ja dzis tez pospalam do 7.30 ale o 23 wczoraj jeszcze sobie pojadlam wstalam polecialam na badania i chyba wlasnie sobie odrosty zrobie ooo
Ostatnia edycja:
M
mama290
Gość
Ja zrobiłam włosy ta farba prodigy katastrofa mam rożne kolory na głowie teraz normalnie będę farbować normalna farba żadnych wynalazków ale jeszcze poczekam narazie nie jest złe
reklama