reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Ja mam usg w 34 tyg chyba 8 października o ile sie nie mylę mam nadzieje dzielnie dotrwać do niego :) dzisiaj by mnie tir rozjechał na rondzie wiec pół dnia leżałam na dworze bo mi do nerwy zszarpaly

reklama
Ewel a moze przeloz wizyte na np kilka dni pozniej ... kurcze dzis wstalam szybciej z loxka i tak mnie pod brzuchem zabolalo ze szok

Ja tak mam jak mocno kichne :) właśnie chyba przełoże... Wtedy mi pasował ten dzień a potem 2tyg jest na urlopie doktorka ale to nic będę miała. Po 30tyg to usg najwyżej

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja dzis mialam jakas ciezka noc chyba z 6 razy wstawalam blyskalo sie i wialo okropnie ale burzy dalej nie bylo i tak sie od czwartku kisi ...
Co do Zusu to brak slow zeby tych debili opisac,
Usg mam w pt niby polowkowe a to juz bedzie 23t2d no ale to nasz nfz na wszystko maja czas ale bede miec porownanie ile mlody urosl w ciagu 10dni, glukoze bede dopiero w sierpniu robic a nastepne usg pewnie w pazdzierniku na nfz a prywatnie ide w polowie wrzesnie gdzies kolo 31,32tyg :)
Dziewczyny jak to jest z urlopem ojcowskim (nie tacierzynskim) tez odliczaja 2tyg z naszego macierzynskiego? Orientuje sie ktoras?

Nikt niczego nie odlicza to jest urlop dla taty i nie ma nic wspólnego z naszym macierzynskim:)

O rany z tym ZUS-em a ja chcialam do mamy na Mazury pojechac na jakis czas zregenerowac siły powdychac swieze powietrze, czyli co nie wolno mi mam tylko lezec w tej Wawie i wdychac ten smród spalin ciągle? Moze lekarz moze jakies takie zalecenia wypisac jak spacery pobyt na swiezym powietrzu?

dziewczeta od paru dni mam nowe bóle tak w połowie pośladka taki promieniujacy jak np gwaltownie wstane czy sie schylam masakra czy to moze byc naciagniecie miesnia czy raczej te nieszczesne bóle krzyżowe?

reklama
Mama chyba coś od kręgosłupa... A na Mazury możesz jechać tylko zwolnienie na ten okres musisz. Mieć wypisane z adresem mamy czyli takim pod jakim będziesz przebywała

Do góry