reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Dzień dobry z rana!
Ja chodzę na wizyty z NFZ i wczoraj naczekalam sie cztery godziny. Hemoglobina mi spadła mimo ze biorę żelazo. Mam zmieniony teraz preparat bo szelazo SR sie u mnie nie wchłania. Trochę sie przestraszyłam bo ujście wewnętrzne mam rozwarte na 2 cm i trochę skrócona szyjkę ale narazie jeszcze w granicach normy. Mam włączona luteinę i zalecone więcej odpoczynku. Teraz, gdy zaczęliśmy remont w domu a dzieci maja wakacje to nie tak łatwo o odpoczynek:(

reklama
Frytki z octem i solą wow he :)) padne chyba smak z. Innej planety he:-)
Dziś w miarę mi się spało powiem wam że zawsze myślałam że w ciąży nie czuje się brzucha jak rośnie a tu się myliłam bo ja czuję strasznie te boki jak ciągną uczucie takiego balonika hehe:)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Heh Ewel to smak Anglii i wiesz co ci powiem wcale nie najgorszy. To samo chipsy z octem. Dziwny ale mozna przywyknac ;) Letycja uwazaj na siebie, zorganizuj tak rodzinę żebyś faktycznie odpoczywała. Ja dzis prywatna wizyte o 16.40 mam musze na szykować liste pytan i juz sie doczekac nie moge kiedy pooglądam sobie moje misie :)

Oj jak Ci zazdroszczę fakt widziałam mała na usg na IP ale mimo wszystko np nie wiem ile wazy:) a usg następne takie z pomiarami mam dopiero z końcem sierpnia wiec to kawał czasu. Ale nic dam radę :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Czesc tak Ewel to smam z Anglii ja nie lubialam takiego jedzenia i nadal go nie jem ale mam taka ochote ze szok moj synek to ma ochoty na takie wynalazki :-) ja usg z pomiarami mam w czwartek ale poczatkiem sierpnia mam wizyte w pl u mojej gin tez ... wczoraj w pracy zawolal mnie manager na rozmowe myslalam ze bedzie sie strzepil o to ze w piatek mnie nie bylo ... a on ze chce zemnie sciagnac troche obowiazkow i zmienic mi godz na troche wczesniejsze tak ze dzis mam na 11 do 17 i bede tylko odbierac tel od klientow wiec cool nie obchodzi mnie juz planning etc ....

Hej dziewczyny ja już się nie mogę doczekać czwartku i wizyty:)
Letycja ja wcale chyba żelaza nie przyswajam bo biorę szelazo i ascofer i wynik miałam ostatnio gorszy a jeszcze zauważyłam że mi uczulenie po którymś wychodzi ale w czwartek się zapytam co mam z tym zrobić może brać coś innego

hej dziewczyny
a jaki macie wynik krwi, że macie niedobór? bo ja miałam 11,7 - po żelazie 11,8 a teraz mimo, że biorę żelazo 11,6. A czytam na necie że u kobiet ciężarnych 11 to norma .....

reklama
Do góry