finkemma
Fanka BB :)
Ddmala gratuluje coreczki synek ucieszyl sie z siostrzyczki??? Czy liczyl na brata? ;
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to faktycznie nieciekawie....... ja mam tak, ze wychodząc z jednej wizyty od razu dostaje termin na nastepną i musze tylko pamiętac zeby ją tydzien przed potwierdzic, bo jak nie to sie termin zwalnia i mogą kogos innego wziąc. tez mam przed wizytą spotkanie z położną, ale to wazy mnie, mierzy cisnienie i słucha tętna. wiec w miare szybko trwa i potem normalnie juz na swoją godzine wchodze do lekarki.Lotka to masakra jest u mnie bo jest tak lekarz przyjmuje od 8 rejestracja jest na bieżąco od godziny 7 a przyjechać przed 6 do przychodni to juz w kolejce minimum 3 lub 5 osób siedzi a jak lekarz przyjmuje po południu od 15 i rejestracja do niego od 14 to niektóre panie już kolejki pilnują od 11 Przez to że jest dobrym lekarzem kolejki są straszne a on jest w stanie przyjąć max 23 pacjentki