Katalina M.
Zaangażowana w BB
Kruszka rozumiem Cię w pełni, bo też mam AZSowca i przyzwyczaiłam się już do tego, że dużo więcej dbałości o jego skórę musimy podejmować..ale staram się też cieszyć jago rozwojem, tym jak mnie zaskakuje co jakiś czas, tym że jest taki kochany.. Mam nadzieję że uda się Tobie być tu z nami bliżej..częściej..
esme te mleczko (Nutramigen) ma właśnie ten świetny atut, że na receptę jest takie tanie - tylko 3 zł/puszka, no my to mleczko wprowadziliśmy jak maleństwo nie znało jeszcze smaków, jeszcze jak karmiłam piersią i chyba dzięki temu tak dobrze się przyzwyczaił i cały czas wsuwa jak szalony:-). Innych moja droga nie próbowałam, więc nie doradzę, które będzie najlepsze
Maria oby takie postępy były dalej..gratulacje :-)
Pati zdrówka dla małej bo zdrowa pociecha to i spokojniejsza mama :-)
esme te mleczko (Nutramigen) ma właśnie ten świetny atut, że na receptę jest takie tanie - tylko 3 zł/puszka, no my to mleczko wprowadziliśmy jak maleństwo nie znało jeszcze smaków, jeszcze jak karmiłam piersią i chyba dzięki temu tak dobrze się przyzwyczaił i cały czas wsuwa jak szalony:-). Innych moja droga nie próbowałam, więc nie doradzę, które będzie najlepsze
Maria oby takie postępy były dalej..gratulacje :-)
Pati zdrówka dla małej bo zdrowa pociecha to i spokojniejsza mama :-)