reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Kruszka i od nas moc kciuków i życzeń zdrówka!!
Sylha, Basia ja wczoraj na spacer jeszcze ubrałam młodemu na bodziaka sweterek, ale go czym prędzej rozpięłam, a potem to już łaziliśmy po podwórku w samym body z krótkim rękawkiem. O czapce nie było mowy!!! :-D:-D Śpimy też w samym rampersie i bez skarpetek, bo my na poddaszu to się nagrzewa przeokropnie...

reklama
nanulika rodzisz naturalnie? - życzę szybkiego i bezbolesnego porodu! końcówka szybko zleci, choć fakt jest coraz ciężej:-) ani se obejrzysz i Matylda będzie miała niedługo pół roku:-)

kruszkajesteśmy z Tobą i Franusiem myślami niech szybciutko wraca do zdrowia bidulek:-(

sylha bąbelki urocze:-) też Cię pamiętam, ale nie wiem czy nie z wątku ciąż bliźniaczych:-) podczytywałam Was z racji ze moja bliska koleżanka jasmina84 tam była z trojaczkami :)

u nas też wczoraj było cieplutko, ale nie na tyle żeby wystawić Zosię w samych bodziakach, jednak cienki kombinezon był potrzebny. na początku myslałam zę trochę za ciepło ją ubrałam, ale inne dzieci (jak podglądałam w wózkach) miały nawet kocyki zarzucone. poza tym spradzałam małej kark i był w sam raz:-) a dziś z rana padało, więc jak wyjdziemy na spacerek to będzie już znacznie chłodniej niż wczoraj.

kruszka dużo zdrówka dla juniora :-)

taycia z tym karmieniem mojego małego masz rację tylko mam problem taki że on nie chce jeść większych porcji na raz i dlatego muszę mu tak często coś podawać:eek: też bym chciała żeby zjadał więcej i rzadziej bo powiem że jest to dla mnie też kłopot bo ledwo wyjdę z domu to już muszę wracać bo zaraz głodny będzie:wściekła/y:
Nie wiem jak to z nim zrobić:confused:

A jak myślicie czy może dostać dziennie dwie porcje kaszki z bobovity? mój maluch bardzo ją lubi i chciałam mu dawać rano i wieczorem.

Kruszka Trzymaj się !!!!!

badka moja mała też wczoraj zaskoczyła z butelką wypiła 60 soku jabłkowego :)

esme ja juz byłam ze trzy razy na solarium w biustonoszu i było oki i również maluje paznokcie i wszystko ok!

U nas na pomorzu wczoraj termometr pokazywał 27 st!!!!!!!!!!!!!! Był upał!!! Na początku wyszłam z mała w bodach kr. rękaw +bluzeczka dł. rękaw i na to cienka wiatrówka + cienka czapka ale po drodze zgubiliśmy kurteczkę i buciki i było oki czapki nie ściągałam bo jednak wiatr był.Tak naprawdę nie miałam pojęcia czy mogę ją bardziej rozebrać???? Bałam się że może ją przewiać :( ale teraz jak wy tak rozbieracie to ja następnym razem nie będę się wahać:)

Ostkapa- właśnie a co u Jasminy?!?!!??!Dzieciaki pewnie już duże:tak::tak: jak sobie radzi?!?!?

Basia- moje miały rajtasy i długi rękaw bo strasznie u nas wiało wczoraj...
A ta sąsiadka nie dziwię się,że dzieciaki jej chorują....5 i3 lata i tak bluzka krótki rękaw + bluzka długi + bluza z kapturem!!!!Głowę dam se uciąć,że jeszcze rajtasy pod gaciami!!!!No i czapy na głowie!!!!A one włosów,że hej!!!!Potem co taki dzieciak się zapoci, zawieje i choroba murowana tym bardziej,że ona takie żywe robiegane to dopiero!!!!A dzisiaj u nas brzydko 13st. i co chwilę pada dlatego póki co chrapią na tarasie...

kruszka dużo zdrówka dla Franusia!!! nanulika udało się!!! już masz donoszoną ciążę, wszystko jest idaelnie, teraz tylko jeszcze trochę pochodzić i wiosna/lato będziesz miała szkraba!!! ogromne gratulacje :* nasze kciuki wciąż zaciśnięte ;) aby wszystko przebiegło pomyślnie, i oby poród był lekki, a dzidzia zdrowiutka :* pozdrawiam :*

dziewczyny, oliwka na piersi??? kurcze, ale jednak trochę chyba taka oliwka pobrudzi bielizne ;/ ja się prysnę od czasu do czasu wodą perfumowaną, dezodoranty w sztyfcie codziennie idą w ruch, a jeśli o opalanie idzie, hmm to myślicie że to tylko chodzi o to, że piersi są bardziej wrażliwe?? nie wiem, może to dziwnie zabrzmi, ale czy mleko się nie zwarzy od tego??;D wiem, głupia jestem, ale tak mi coś w tym opalaniu nie pasuje :p oczywiście też jesczze w necie poszukam, ale Wasza opinia również się liczy ;]

sylha u jasminy różnie, niedawno Zuzia była w szpitalu w Wawie (ponad miesiąc) bo miała jakąś bakterię, potem po powrocie za parę dni wylądowały znów w szpitalu tym razem z zapaleniem oskrzeli. poza tym dzieciaczki rosną jak na drożdżach, mają już ponad 7 miesięcy:-) Jasmina dzielnie się trzyma, nie wiem skąd bierze siły, ale ma ich coraz więcej:-) podziwiam ją!

nanulika ostatnia prosta przed Tobą, Matylda może w każdej chwili pojawić się po drugiej stronie brzuszka:-)

a my byłyśmy dziś na spacerku, trochę deszczyk popaduje ale dałyśmy radę:-) mimo trochę słabej pogody powietrze jest bardzo przyjemne:-)

reklama
Oli88 - ale nie chce,bo wypluwa czy co? malymi krokami probuj mu dawac i pewnie mozna dac kaszke rano i wieczorem,ale nie wiem czy nie bedzie 'za ciezka' na brzuszku. Moze lepiej jedna z rana ,a druga kolo 14-15?
Piekna waga!!!

Zasypiam na siedzaco,a tu jeszcze pol h w pracy... :crazy:

Do góry