reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
Kruszka- oby Ci małego teraz porządnie wyleczyli!!!!!!!!

U nas jedzą na razie normalną z bobovity kaszkę jabłkową pomieszaną z kleikiem ryżowym...albo na moim mleku albo na mm, raz próbowałam kleik kukurydziany, ale mały tez miał mega wzdęcia od razy wylądowała w koszu. Jutro chcę Amelii spóbować innej, bo ona coś się nie umie przekonać i chcę sprawdzić czy tak jej nie podłazi, czy ogólnie nie lubi kaszek- jeżeli to drugie to czym jej można za jakiś czas zastąpić mleko?!?!

u nas było wręcz upalnie 25st!!!!Dzieciaki mi leżały w gondolach w bodziakach długi ręka i rajtasy- sąsiadka kuzynki omało zawału nie doznała jak ich widziała bez czapek:eek: przecież one w tych gondolach chyba ze 30st miały!!!

Kuba dziś był w spacerówce ubrany w body z krótkim rękawem, cienki sweterek, ogrodniczki (bez rajstopek pod spodem, skarpetki i trampki. Wiatrówka była w pogotowiu w koszu, a czapka w torebce. On sam generuje tyle ciepła, że jestem pewna, że było bardzo ciepło. Mi w krótkim rękawku i dżinsach było gorąco, więc jemu też pewnie. No to już mu darowałam tę czapkę, coby sobie znowu łebka nie zapocił.

dzięki mdmd za wiadomość:)

hej wszystkim:)
u nas ostatni miesiąc się zbliża, póki co wszystko w porządku więc mam nadzieję,że już tak zostanie i niedługo Matylda będzie z nami:)
Własnie prasuję ciuszki korzystając z lepszej formy dziś bo różnie z tym ostatnio bywa:)

Przepraszam że Was nie czytam regularnie ale czasu za mało na te wszystkie wątki:/

Mam nadzieję,że wszystko dobrze się u wszystkich dzieje:) może jakiś skrót najważniejszych wieści ktoś mi zapoda?:)

doczytałam teraz jedynie że Kruszka w szpitalu - 3mam więc kciuki żeby wszystko się szybko udało wyleczyć....

Waszym dzieciaczkom już pół roczku prawie stuka! ale ten czas leci!!!

Ja mam termin na 24-25 maja mniej więcej, ale jakieś dziwne przeczucie mi mówi że urodzę między 10 a 15 maja - zobaczymy czy się sprawdzi:) Wizytę mam za tydzień, ostatnio - 2 tyg temu, Matylka ważyła jakieś 2100 i nie zapowiadało nic wcześniejszego porodu. Szyjka długa itp Zobaczymy teraz bo od tego czasu sporo twardnień brzucha i gorszego samopoczucia, cóż chyba po prostu uroki końcówki ciąży:)

ściskam Was wszystkie i zdrówka dla Waszych dzieciaczków!!!

Nanulika jejku ale to zlecialo:) życzę Ci lekkiego porodu. Daj znać koniecznie jak będziesz juz po:)

Kruszka tak jak sylha napisała niech go porządnie wyleczą:)

Sylha śliczne masz te dzieci:) co do kaszek to moja Cora też nie przepadała za kaszkami z bobovity za to uwielbiała ta serie kaszek zdrowy brzuszek:)

Ostatnia edycja:
Nanulika - super,ze wszystko u Was dobrze,a koncowka rzeczywiscie jest dluuga i ciezka,ale jeszcze troche. Patrzac na twoj suwaczek ja rodzilam juz w tym tygodniu :-D a moj Smyk zaraz skonczy 7 miesiecy. Zycze szybkiego rozwiazania i powodzenia! Matyldka to chyba z tych drobniejszych dzieci bedzie.

Moj Mikus wszystkozerny. Jemy kaszki z Bobovity, chociaz On w ogole za kaszkami nie przepada.

Milego dnia Babeczki!

reklama
u nas było wręcz upalnie 25st!!!!Dzieciaki mi leżały w gondolach w bodziakach długi ręka i rajtasy- sąsiadka kuzynki omało zawału nie doznała jak ich widziała bez czapek:eek: przecież one w tych gondolach chyba ze 30st miały!!!

To ja byłam lepsza :-D, młoda leżała w gondolce przed domem ubrana w body z krótkim rękawem i rajtki, ale coś zgrzędziła, no to zdjęłam jej te rajtki i pieluszkę, no i to był strzał w 10 :-), zaraz się uspokoiła i zaczęła fikać nóżkami - najszczęśliwsze dziecko na świecie, czapki wczoraj tez nie zakładałam. Teraz śpi na tarasie bez czapki oczywiście

Kruszka, trzymam kciuki za młodego !!!!

Do góry