Jutro mam ktg i wizyte wiec dotrwam chociaz zbliza sie wieczór i mały zaczyna sie odzywać eh nie moge tak panikowac bo tylko w zły nastrój wprowadzam siebie i nerwowa atmosfera odrazu..eh ale tak to już jest jak już raz przeżyło się strate i jeszcze te historie które trafiły sie może nie moim koleżanką ale osobą którą znałam z osiedla.. to wszystko tak siedzi mi w głowie, że obserwuje siebie bardzo ale to bardzo bacznie..
Ja przytyłam tez ok 13-14 kg tyle ze mam 157 wzrostu więc u mnie to troche innaczej wygląda ale nie jest źle, przyjaciólka przytyła 40 troche jej zajeło zrzucenie tylu kg ale jej synek ma obecnie 11 mc a ona jest chudsza niz przed ciaza czyli zrzuciła wiecej niz 40 podziwiam ją za uparcie i wytrwałość przede wszystkim ! :-)
Ja przytyłam tez ok 13-14 kg tyle ze mam 157 wzrostu więc u mnie to troche innaczej wygląda ale nie jest źle, przyjaciólka przytyła 40 troche jej zajeło zrzucenie tylu kg ale jej synek ma obecnie 11 mc a ona jest chudsza niz przed ciaza czyli zrzuciła wiecej niz 40 podziwiam ją za uparcie i wytrwałość przede wszystkim ! :-)
Ostatnia edycja: