reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
GRATULUJĘ DZIEWCZYNOM KTÓRE WŁAŚNIE URODZIŁY!!!!!!! ale super, duże dzieciaczki macie wszystkie naprawdę ;) nie wiem jak Wy to robicie że takie giganciki przychodzą na świat :p hehehee...

no kurcze ktoś tu pisał, że na tym etapei ciąży trzeba więcej odpoczywać, ale jak tu odpoczywać???????? kurcze, jak ja kogoś proszę o pomoc to wszyscy mają mnie gdzieś ;(((( dwie godz dziś stałam i prasowałam ostatnie rzeczy dla malutkiej, jeszcze potem obiad też niezła chwila stania przy garach, pozmywać, a teraz drugi raz bo dla męża obiad..no i kurcze, weź tu kobieto odpoczywaj, a są osoby które mogły by mnie trochę odciążyć, ale im się nie chce ;/ super ;/ poprostu jestem wściekła ;/ a chciałam wyjść dla relaksu jeszcze na spacerek a tymczasem dupa, już teraz nie ma słońca a poza tym zmęczona jestem to mi się nie chce;/

nanulika kurcze, też mnie przestraszyłaś teraz tym co napisałaś, dobrze niech tam Cię lekarz pilnuje, ale kurcze powiedz czemu takie plamienie? lekarz coś mówił? czy to związek z tymi korzonkami miało? jakieś to dziwne

lekarka powiedziała że wszystko jest ok, kosmówka się nie odkleja, szyjka ok,nie ma krwiaka.... ale ja od tego bólu miałam całą noc skurcze w boku i ona mówiła że może od tego.... tylko rano (po bolesnej nocy) był ten śluz taki, potem już czysto, dzisiaj też.....

ale strachu się najadłam co niemiara.... serducho jak dzwon i dzidziol piękny więc mam nadzieję że wszystko dobrze...

Serdeczne gratulacje dla świeżych mamusiek!!!
Nie zapomnijcie nam zdac relacji z porodów!!

Nanulika &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kurcze los mogłby juz Ci oszczędzic tych stresów, bardzo współczuję. Mam nadzieje, że juz wszystko będzie dobrze&&&&&&

aha, w ten sposób..to dobrze, że wszystko wyszło w idealnym porządku!!! oby się więcej nie powtórzyły te bóle i plamienia, bo to tylko stres niepotrzebny...Napewno dalej wszystko będzie dobrze ;)

reklama
Do góry