reklama
E
esmeralda
Gość
GRATULUJĘ DZIEWCZYNOM KTÓRE WŁAŚNIE URODZIŁY!!!!!!! ale super, duże dzieciaczki macie wszystkie naprawdę nie wiem jak Wy to robicie że takie giganciki przychodzą na świat hehehee...
no kurcze ktoś tu pisał, że na tym etapei ciąży trzeba więcej odpoczywać, ale jak tu odpoczywać???????? kurcze, jak ja kogoś proszę o pomoc to wszyscy mają mnie gdzieś ;(((( dwie godz dziś stałam i prasowałam ostatnie rzeczy dla malutkiej, jeszcze potem obiad też niezła chwila stania przy garach, pozmywać, a teraz drugi raz bo dla męża obiad..no i kurcze, weź tu kobieto odpoczywaj, a są osoby które mogły by mnie trochę odciążyć, ale im się nie chce ;/ super ;/ poprostu jestem wściekła ;/ a chciałam wyjść dla relaksu jeszcze na spacerek a tymczasem dupa, już teraz nie ma słońca a poza tym zmęczona jestem to mi się nie chce;/
nanulika kurcze, też mnie przestraszyłaś teraz tym co napisałaś, dobrze niech tam Cię lekarz pilnuje, ale kurcze powiedz czemu takie plamienie? lekarz coś mówił? czy to związek z tymi korzonkami miało? jakieś to dziwne
no kurcze ktoś tu pisał, że na tym etapei ciąży trzeba więcej odpoczywać, ale jak tu odpoczywać???????? kurcze, jak ja kogoś proszę o pomoc to wszyscy mają mnie gdzieś ;(((( dwie godz dziś stałam i prasowałam ostatnie rzeczy dla malutkiej, jeszcze potem obiad też niezła chwila stania przy garach, pozmywać, a teraz drugi raz bo dla męża obiad..no i kurcze, weź tu kobieto odpoczywaj, a są osoby które mogły by mnie trochę odciążyć, ale im się nie chce ;/ super ;/ poprostu jestem wściekła ;/ a chciałam wyjść dla relaksu jeszcze na spacerek a tymczasem dupa, już teraz nie ma słońca a poza tym zmęczona jestem to mi się nie chce;/
nanulika kurcze, też mnie przestraszyłaś teraz tym co napisałaś, dobrze niech tam Cię lekarz pilnuje, ale kurcze powiedz czemu takie plamienie? lekarz coś mówił? czy to związek z tymi korzonkami miało? jakieś to dziwne
lekarka powiedziała że wszystko jest ok, kosmówka się nie odkleja, szyjka ok,nie ma krwiaka.... ale ja od tego bólu miałam całą noc skurcze w boku i ona mówiła że może od tego.... tylko rano (po bolesnej nocy) był ten śluz taki, potem już czysto, dzisiaj też.....
ale strachu się najadłam co niemiara.... serducho jak dzwon i dzidziol piękny więc mam nadzieję że wszystko dobrze...
ale strachu się najadłam co niemiara.... serducho jak dzwon i dzidziol piękny więc mam nadzieję że wszystko dobrze...
G
gość 94049
Gość
Serdeczne gratulacje dla świeżych mamusiek!!!
Nie zapomnijcie nam zdac relacji z porodów!!
Nanulika &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kurcze los mogłby juz Ci oszczędzic tych stresów, bardzo współczuję. Mam nadzieje, że juz wszystko będzie dobrze&&&&&&
Nie zapomnijcie nam zdac relacji z porodów!!
Nanulika &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kurcze los mogłby juz Ci oszczędzic tych stresów, bardzo współczuję. Mam nadzieje, że juz wszystko będzie dobrze&&&&&&
E
esmeralda
Gość
aha, w ten sposób..to dobrze, że wszystko wyszło w idealnym porządku!!! oby się więcej nie powtórzyły te bóle i plamienia, bo to tylko stres niepotrzebny...Napewno dalej wszystko będzie dobrze
Julitte
Fanka BB :)
Nanulika dobrze, że tylko na strachu się skończyło! Trzymam kciuki abyś już więcej nie musiała się stresować
Crazy Girl
Fanka BB :)
Oh Nanulika... Dobrze że wszystko w porzadku z dzidzą.. oby nic już więcej Cię nie stresowało!
reklama
to faktycznie prawie donoszona ciaza. ale pewnie nie beda sie spieszyc z rozwiazaniem tylko zechca zaczekac do 38.Mdmd leci właśnie 36. W sobotę zaczynam 37..
Podziel się: