reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
GRATULUJĘ DZIEWCZYNOM KTÓRE WŁAŚNIE URODZIŁY!!!!!!! ale super, duże dzieciaczki macie wszystkie naprawdę ;) nie wiem jak Wy to robicie że takie giganciki przychodzą na świat :p hehehee...

no kurcze ktoś tu pisał, że na tym etapei ciąży trzeba więcej odpoczywać, ale jak tu odpoczywać???????? kurcze, jak ja kogoś proszę o pomoc to wszyscy mają mnie gdzieś ;(((( dwie godz dziś stałam i prasowałam ostatnie rzeczy dla malutkiej, jeszcze potem obiad też niezła chwila stania przy garach, pozmywać, a teraz drugi raz bo dla męża obiad..no i kurcze, weź tu kobieto odpoczywaj, a są osoby które mogły by mnie trochę odciążyć, ale im się nie chce ;/ super ;/ poprostu jestem wściekła ;/ a chciałam wyjść dla relaksu jeszcze na spacerek a tymczasem dupa, już teraz nie ma słońca a poza tym zmęczona jestem to mi się nie chce;/

nanulika kurcze, też mnie przestraszyłaś teraz tym co napisałaś, dobrze niech tam Cię lekarz pilnuje, ale kurcze powiedz czemu takie plamienie? lekarz coś mówił? czy to związek z tymi korzonkami miało? jakieś to dziwne

lekarka powiedziała że wszystko jest ok, kosmówka się nie odkleja, szyjka ok,nie ma krwiaka.... ale ja od tego bólu miałam całą noc skurcze w boku i ona mówiła że może od tego.... tylko rano (po bolesnej nocy) był ten śluz taki, potem już czysto, dzisiaj też.....

ale strachu się najadłam co niemiara.... serducho jak dzwon i dzidziol piękny więc mam nadzieję że wszystko dobrze...

Serdeczne gratulacje dla świeżych mamusiek!!!
Nie zapomnijcie nam zdac relacji z porodów!!

Nanulika &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kurcze los mogłby juz Ci oszczędzic tych stresów, bardzo współczuję. Mam nadzieje, że juz wszystko będzie dobrze&&&&&&

aha, w ten sposób..to dobrze, że wszystko wyszło w idealnym porządku!!! oby się więcej nie powtórzyły te bóle i plamienia, bo to tylko stres niepotrzebny...Napewno dalej wszystko będzie dobrze ;)

reklama
Do góry