reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Witam wszystkie przyszłe mamusie.Jestm nowa na forum, ale mam nadzieję że się odnajdę wśród was.Powiedzcie mi proszę jak dodać taki piękny suwaczek z tygodniem ciąży w którym jestem.Dzięki
tu masz instrukcję
https://www.babyboom.pl/forum/kielce-i-okolice-f242/jak-wstawic-suwaczek-zdjecie-avatar-34937/

ja już po wizycie, miałam pobrany wymaz - wynik w poniedziałek. Pytałam o te twardnienia brzucha to w sumie się nic nie dowiedziałam, prócz tego ze szyjka (od piątku) się nie skróciła i nadal jest zamknięta, poza tym leki nadal brać i koniec. Zatem muszę się skupić, zęby nie liczyć tych twardnień bo to oszaleć można!!!
Ja tak jak cyntek prawie ducha wyzionęłam na schodach, byłam w odwiedzinach u chrześniaka - 3 pietro - i ledwo najpierw wlazłam, potem odpoczełam, ale potem musiałam do siebie jeszcze wejść na 2 pietro. Ból łydek nie do opisania!

reklama
Ostkapa ja mieszkam w domku jednopietrowym i czasami umieram wchodząc po schodach bo do łazienki muszę. Zadyszki dostaje albo nogi mi posłuszeństwa odmawiają. ;) wiec współczuje ci tych pięter ;)

reklama
Do góry