Wesoła Kobietka, ja tez mialam w planach zrobic taka roznice kolo 3 lat, ale wyszlo mniej
, narazie jest dobrze, brzuch niewielki wiec nie przeszkadza, pozniej bede musiala kombinowac, chcialam Julianka zapisać do zlobka, ale pomysl sie wykul dopiero jak zaszlam w ciaze wiec bylo juz za pozno, wszystkie miejsca zajete.
taycia, moja siostra ma takiego maluszka
urodzil sie 30 kwietnia, jak patrze na Maciusia (ktory na dodatek nosi ubranka po moim Julku) to nie moge uwierzyc, ze Julus byl taki maly i ze niedlugo bedzie druga dzidzia
Magda, chyba wszystkie podwojne mamy maja takie mysli, ja sie martwie o doslownie to samo, narazie Julus jak widzi swojego malego kuzyna, to mu sie podoba, chce go calowac i glaskac i nie jest zazdrosny jak go trzymam na rekach, ale Maciusia widzi okazjonalnie.. boje sie tez, ze np jak bede unieruchomiona przy piersi z maluchem, a Julus zacznie cos rozrabiac, to nie bede mogla nic poradzic.
La Mari, mi tez nie wydaje sie prawdopodobnie, zeby tak szybko czuc ruchy, wszedzie gdzie czytam podane sa duzo pozniejsze tygodnie, sama czasami czuje bulgotanie, ale mysle, ze to jeszcze nie dzidzia.