reklama
e-stera
Fan(ka)
nanulika dziekujemy a ja trzymam kciuki żebyście za parę miesięcy zobaczyli cudowne 2 kreski na teście i żebyście zostali rodzicami zdrowego bobaska.
ulala IGM i IGG to chyba klasy przeciwciał mogą być (+) lub (-) i od tego zależy czy się było, lub jest chorym.
Jeśli się mylę niech ktoś mnie poprawi :-)
U mnie np okazało się, że przebyłam różyczkę, mimo to , że nigdy na nią nie chorowałam zewnętrznie :-)
Jeśli się mylę niech ktoś mnie poprawi :-)
U mnie np okazało się, że przebyłam różyczkę, mimo to , że nigdy na nią nie chorowałam zewnętrznie :-)
Nanulika trzymaj się kochana. Dobrze, że już po wszystkim. Życzę wam, żebyście niebawem zobaczyli dwie kreski i zostali rodzicami zdrowego bobaska!
Arthatee a nie byłaś szczepiona na różyczkę? Wtedy też masz przeciwciała w klasie IgG.
Arthatee a nie byłaś szczepiona na różyczkę? Wtedy też masz przeciwciała w klasie IgG.
madzialenka1988
Fanka BB :)
dziewczyny pomozcie mi... strasznie pali mnie zgaga.... znacie jakies domowe sposoby co moge miec pod reka na pozbycie sie zgagi??
aa i potrzebuje cos na obnizenie cisnienia bo pielegniarka stwierdzila ze mam za wysokie
aa i potrzebuje cos na obnizenie cisnienia bo pielegniarka stwierdzila ze mam za wysokie
T
taycia
Gość
Nanulika - bardzo mi przykro ...
[*] dla twojego Synusia Bartosza...
[*] dla twojego Synusia Bartosza...
Elzu
Fanka BB :)
Nanulika, bardzo mi przykro [']
madzialenka, na 100% to nikt Ci nie powie z USG, a czy uda sie zobaczyc w ogole to zalezy tez od tego jak sie dzidzia ulozy czasami sa bardzo wstydliwe maluchy
witaj mikaaa, napisz cos wiecej o sobie i wklej sobie suwaczek, bedziemy odliczac z toba
madzialenka, na 100% to nikt Ci nie powie z USG, a czy uda sie zobaczyc w ogole to zalezy tez od tego jak sie dzidzia ulozy czasami sa bardzo wstydliwe maluchy
witaj mikaaa, napisz cos wiecej o sobie i wklej sobie suwaczek, bedziemy odliczac z toba
reklama
Podziel się: