czesc, hmm co aj moge napisac o sobie, obecnie jestem w 10tyg ciazy, w sumie we wtorek bedzie juz 11tc:-) czuje sie tak sobie
w sumie brzych nie boli ale czasem da o sobie znac. O ciazy dowiedzialoam sie bedac w 4 tygodniu ciazy badania mialam podstawowe krew mocz i morfologia. w 9tc zalozono mi karte ciazy i dostalam skierowanie na badania typu, mocz,krew,grypa krwi. kolejna wizyte mam 21 maja
i juz zdoczekac sie nie moge ale usg i tak nei bede miala. miala usg tylko 1 w 5tyg lub 6tyg tylko bylo takie potwierdzajace ciaze bo normalnie gin nie wyczul nic w 4 tyg. nawet mi nie pokazal nic, powiedzal tylko ze wiac pecherzyk i tyle. wiec chyba mi zrobi usg po tej wizycie c0 bdzie teraz czyli gdzies za 2,3 miesiace
hehehe
ale chcialabym pojsc na usg 4d tylko niewiem kiedy isc zeby bylo wiac łanei dzidzi i miec pamiatke w postaci zdj usg
co do jedzenia to truskawki,winogrona i arbuzy moge jesc ze ho ho
za miesem nie przepadam ale jak przyjdzie smak to zjem ale nie zebym jadla niewiadomo ile, podobnie jest z wedlinami.
nie moge sie doczegac bobu
uwelbiam go.
i czeresni,gruszek mniam.
nie moge jednak jesc pomaranczy-maqm cholerna zgage ponich
21 lipca biore ślub,wiec juz niedlugo i strasznie sie denerwuje
wszystko juz pozalatwiane mamy wiec pozostaje tylko czekac na ten dzien hehehe
sasanka no widze ze mamy ten sam tydzien, tylko rozni nas +- 2 dni hehe a tobie zaczyna widac juz brzusio??
sasanka slyszalam od niektorych ze lekarze zakldaja karte ciazy nawet od 12 tyg ciazy,ale mozesz sie zapytac dlczego jeszcze niemasz. a od kiedy jestes pod opieka lekarza??