reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

a my też po śniadanku:) wstaliśmy ok 10:30 i najpierw była kawucha a potem śniadanko z herbatką.... oczywiście jajecznica na cebulce:) i pomidorki:)
pranie wstawione, zaraz biorę się za jakieś rysowanie bo wczoraj dzień lenia był....

ale najbardziej wkurza mnie to,że jutro do pracy trzeba iść.... wrrr....
rano przed pracą idę jeszcze oddać mocz do badania, zrobić WR i morfologię...
S. mnie zawiezie na tą naszą wiochę gdzie pracuję:)

Miłej niedzieli,
u nas dziś niby ciepło ale pogoda jakaś taka stłamszona, nic się nie chce....

reklama
hej kobietki, zglaszam sie dzisiaj w lepszym stanie. Nic mnie juz nie boli, jedynie jestem bardzo slaba. Schudlam z 52 kg do 49,5kg. Jestem po wizycie u gina w szpitalu, wszystko w odpowiednim watku:) Niestety moja grypa zołądkowa to nie grypa tylko prawdopodobnie odzywa sie mi wyrostek. No cóz najwazniejsze ze malenstwo ma sie wspaniale:) wiercilo sie strasznie:) Musze cos zrobic zeby wrocil mi apetyt, hmm...

ja na poczatku jak sie dowiedzialam o ciazy to bralam kwas folowy. a na ostatniej wizycie mowil ze jak chce to moge sobie kupic witaminki dla kobiet w ciazy. wiec kupilismy z T falvit mama:-)

ja juz od 30kwietnia jestem na L4 narazie mam do nastepnej wizyty czyli 21 maja

dziewczynki a macie juz jakies imiona wybrane??

dziewczynki mam pytanka.

- w ktorym tyg mozna juz rozpoznac płeć dziecka

- w ktorym tyg ciazy poczulyscie te pierwsze ruchy ?

bo j sie boje zebym przypadkiem nie przegapila tego odczucia:baffled:

dziewczynki mam pytanka.

- w ktorym tyg mozna juz rozpoznac płeć dziecka

- w ktorym tyg ciazy poczulyscie te pierwsze ruchy ?

bo j sie boje zebym przypadkiem nie przegapila tego odczucia:baffled:

Najpewniejsza informacja o plci to na badaniu polowkowym - choc wszystko moze sie zdarzyc :)

pierwsze ruchy w pierwszej ciazy powinnas poczuc okolo 16-20 tygodnia w drugiej ciazy szybciej

na pewno nie przegapisz :)

dzieki dziewczyny 5 dostalam z egzaminu eheheheh
co do werandowania to mam zamiar dopiero wyjsc po okolo tygodniu zalezy jeszcze od pogody ... wiki tez werandowalam z drugim tez mam zamiar tak robic tym bardziej ze bedzie to loistopad wiec moze byc zimno ....

Witam po tygodniowej nieobecności :)
Wyjazd zaliczam do bardzo udanych; wypoczęłam, nasyciłam wzrok widokami i nie chciało się wracać... Jutro niestety do pracy...

Niestety nie doczytam :(

Witam wszystkie nowe mamusie oraz gratuluję udanych wizyt...
Jeden z widoczków :) foto 243.jpg

Cześć Kochane ale naskrobałyście dziś:)

Kruszka
przykro mi z powodu bliźniaka..

Matyjasowa gratulacje 5 ;)

ja próbuję utrzymać głowę bo mam tak ciężką..., rano był ok, byłam na uczelni, ale nie miałam dziś dobrego dnia, na koniec facet musiał nam dowalić trudny egzamin i potem mnie tak głowa rozbolała, położyłam się potem w domu, przed chwilą wstałam, ale głowa ciężka, boli mnie aż kark z tyłu, nasmarowałam się amolem.

Jutro muszę poszukać truskawek i arbuza :)

Pocieszyłyście mnie, po wypłacie pójdę do fryzjera, na pewno od razu poczuję się lepiej psychicznie :) no i chcę wyglądać ładnie w ciąży.

MagdaP uważaj na siebie, a co mogą zrobić z wyrostkiem w ciąży?? Mam nadzieję, że szybko wrócisz do siebie i odrobisz te kg.

Agamati ach fajnie popatrzeć na takie widoczki :)

Madzialenka ja bym na Twoim miejscu wolała mieć to usg teraz 21 maja, chcesz czekać 2 m-ce ? Jak ostatnio miałaś w 5-6 tyg to teraz spokojnie będziesz mogła mieć.

reklama
bajka witamy:)

Agamati zazdroszcze odpoczynku...:)

matyjasowa no no no pieknie!! gratulacje!!:) ostatni raz piatke dostalam w gimnazjum:D noo chyba ze z religii to w technikum:D

Wesoła Kobietko wlasnie czytalam na temat tego wyrostka i wychodzi na to ze u kobiet w ciazy musi byc jak najszybciej zoperowany. Zobaczymy, na razie mam to obserwowac.

Do góry