reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Kurcze myślałam, że mdłości już mi minęły, a dzisiaj znów mnie dopadły :(
Co do fb to nie mam na nim profilu i raczej nie chcę zakładać. Zamknięty wątek możemy założyć tutaj.
We wtorek mam genetyczne- nie mogę się doczekać!
Tak bardzo chciałabym wkleić zdjecie do brzucholcowa, ale nie mam czym się pochwalić :(

reklama
Andzia, juz myslisz o spacerkach? :) wszystko zalezy od pogody, jak jest zimno, to radzi sie werandowac najpierw, ale tez nie zamierzam odczekiwac nie wiadomo ile, jak bedzie w miare ladnie, to bede chodzic na spacery szybko.

filifionka, ja niby mialam kupic witaminy i nie kupilam do tej pory.. i jakos mnie nie ciagnie, sama nie wiem :/

madzailenka, ja mialam 4d w 22 tyg i pod samo koniec ciazy (z pierwszym dzieckiem) i bardziej podobalo mi sie to wczesniejsze bo bylo widac cala dzidzie :) co do imion to jest osobny watek.

sasanka1, tutaj na forum mozna zrobic zamknieta grupe, ja nie koniecznie chce na facebooku, bo co innego pokazac swoja buzie, a co innego odrazu wszystko o sobie..

bajka81, witaj :)

matyjasowa gratki, zdolna mamusia :-):tak::tak:

nikita tez jestem za wątkiem zamknietym...........ani NK ani Fb mnie nie kręcą.

Co do werandowania.....Oliwiera werandowałam 3 dni , ale on urodził się z wrodzonym zapaleniem płuc i leżeliśmy w szpitalu ponad 2 tyg.....i prze 3 tygodnie po powrocie miałam zakaz wychodzenia na dwór i nawet werandowania.Ale już po tych 3 dniach werandowania to chodziliśmy nawet na spacerki do 1, 5 h. Chociaż jak wychodziliśmy ze szpitala to było -14 i taka temp. utrzymywała się przez tydzień.
Ale ogólnie to taka temp. poniżej zera jest zdrowsza(do -10) niż zerowa lub 2, 3 stopnie na plusie- bo wtedy wilgoć i najwięcej świństw w powietrzu.
Teraz myślę ,że wyjdę po 2 , 3 dniach- też zależy jak ja będę się czuła :-).

Ale za to jestem przeciwniczką ciągania takich maleństw do hipermarketu- już nie chodzi o te bakterie-bo chować pod kloszem tez nie można ale o ten hałas, okropne światło- taki bobas potrzebuje spokoju i bezpieczeństwa a nie tylu bodźców naraz.

Jutro o 15:30 egzamin na prawko, trzymać kciuki laski!Stresa jakoś nie mam, będzie co będzie.:happy:

Ostatnia edycja:
Kurcze myślałam, że mdłości już mi minęły, a dzisiaj znów mnie dopadły :(
Co do fb to nie mam na nim profilu i raczej nie chcę zakładać. Zamknięty wątek możemy założyć tutaj.
We wtorek mam genetyczne- nie mogę się doczekać!
Tak bardzo chciałabym wkleić zdjecie do brzucholcowa, ale nie mam czym się pochwalić :(

Zamkniety pewnie tutaj zostanie zalozony choc juz pislaam do admina i cisza a juz dawno powinni sie tym zajac
na fb piszemy z innymi dziewczynami z lipca z forum i jest fajniej niz tutaj na zamknietym
konto mozecie zalozyc zdjec nie musicie wrzucac jesli oto chodzi jest juz troche mam wiec poczekam jeszcze dwa-trzy dni i zamkne watek na fb zebysmy mogly sobie spokojnie pisac no i czat jest wiec calkiem fajny mozemy pisac wszystkie naraz :) ale to juz kazdego sprawa indywidualna

Elzu - a co masz na fb bo ja tylko zdjecia i wiecej info brak :) stan majatkowy pilnie strzezony :) nikogo nie namawiam

estera - ja nie mialam wyjscia jak wyszlam na spacer z dzieckiem i doszlam do parku w NY to na ulicy bylo wiecej ludzi niz w niejednym hipemarkecie w pl hehehhehehehehehe:-D trzymam kciuki za prawko

Zamkniety pewnie tutaj zostanie zalozony choc juz pislaam do admina i cisza a juz dawno powinni sie tym zajac
na fb piszemy z innymi dziewczynami z lipca z forum i jest fajniej niz tutaj na zamknietym
konto mozecie zalozyc zdjec nie musicie wrzucac jesli oto chodzi jest juz troche mam wiec poczekam jeszcze dwa-trzy dni i zamkne watek na fb zebysmy mogly sobie spokojnie pisac no i czat jest wiec calkiem fajny mozemy pisac wszystkie naraz :) ale to juz kazdego sprawa indywidualna

sasanka do założenia grupy zamkniętej nie trzeba admina, utworzyłam właśnie watek zamkniety jak macie ochotę to zapraszam
Listopadówki 2010 - Forum BabyBoom

U nas się ochłodziło i kilka dni ma być chłodniej-kocham ciepełko-zmarzluchem nie jestem , upały dobrze znoszę i chcę żeby wróciły!A tu w nocy ma być tylko 5 stopni.

Coś bym zjadła ale nei wiem co- już cał dzień za mną chodzi- w pracy wymyslić nie mogłam co chcę..........

To ja dołączyłam a Ty musisz zatwierdzić ;-)ale to grupa moderowana

Ostatnia edycja:
sasanka do założenia grupy zamkniętej nie trzeba admina, utworzyłam właśnie watek zamkniety jak macie ochotę to zapraszam
Listopadówki 2010 - Forum BabyBoom

no wlasnie jest potrzebny :)

ty zalozylas grupe a nie watek zamkniety na profilu listopadowki :)

watki przyklejone - zamkniete moze utworzyc moderator badz admin jesli moderatora jeszcze nie ma

zerknij na u innych ktorzy maja watki zamkniete na gorze sa watki przyklejone i tak bedzie wygladal watek zamkniety u nas :)

tutaj masz album zamkniety https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lipcu-2010-f307/album-zamkniety-36018/

Ostatnia edycja:
no wlasnie jest potrzebny :)

ty zalozylas grupe a nie watek zamkniety na profilu listopadowki :)

watki przyklejone - zamkniete moze utworzyc moderator badz admin jesli moderatora jeszcze nie ma

zerknij na u innych ktorzy maja watki zamkniete na gorze sa watki przyklejone i tak bedzie wygladal watek zamkniety u nas :)

oo to nie wiedzialam o takiej opcji ze watki przeklejone mogą byc zamkniete, my na czerwcowkach mamy watki przeklejone ale one sa otarte a oprocz tego mamy grupe zamknietą
oki, jak moga byc takie watki zamkniete to moge grupe zamknąć;-)

edit: grupa usunieta

Ostatnia edycja:
sa takie watki albumy zwal jak zwal i zaklada tylko admin bo jak sie laski pokloca to ze zlosci moga skasowac taka grupe , watek, album i byloby po ptakach u mnie tak bylo na lipcu

laski sie sklocily na zamknietym i pokasowaly wszystkie watki ktore pozakladaly dlatego od takich watkow jest tylko admin :)

reklama
sa takie watki albumy zwal jak zwal i zaklada tylko admin bo jak sie laski pokloca to ze zlosci moga skasowac taka grupe , watek, album i byloby po ptakach u mnie tak bylo na lipcu

laski sie sklocily na zamknietym i pokasowaly wszystkie watki ktore pozakladaly dlatego od takich watkow jest tylko admin :)

:szok::szok::szok: nieźle, nawet o tym nie pomyślałam, że ktoś może tak zrobić:-D

Do góry