reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Kurcze myślałam, że mdłości już mi minęły, a dzisiaj znów mnie dopadły :(
Co do fb to nie mam na nim profilu i raczej nie chcę zakładać. Zamknięty wątek możemy założyć tutaj.
We wtorek mam genetyczne- nie mogę się doczekać!
Tak bardzo chciałabym wkleić zdjecie do brzucholcowa, ale nie mam czym się pochwalić :(

reklama
Andzia, juz myslisz o spacerkach? :) wszystko zalezy od pogody, jak jest zimno, to radzi sie werandowac najpierw, ale tez nie zamierzam odczekiwac nie wiadomo ile, jak bedzie w miare ladnie, to bede chodzic na spacery szybko.

filifionka, ja niby mialam kupic witaminy i nie kupilam do tej pory.. i jakos mnie nie ciagnie, sama nie wiem :/

madzailenka, ja mialam 4d w 22 tyg i pod samo koniec ciazy (z pierwszym dzieckiem) i bardziej podobalo mi sie to wczesniejsze bo bylo widac cala dzidzie :) co do imion to jest osobny watek.

sasanka1, tutaj na forum mozna zrobic zamknieta grupe, ja nie koniecznie chce na facebooku, bo co innego pokazac swoja buzie, a co innego odrazu wszystko o sobie..

bajka81, witaj :)

matyjasowa gratki, zdolna mamusia :-):tak::tak:

nikita tez jestem za wątkiem zamknietym...........ani NK ani Fb mnie nie kręcą.

Co do werandowania.....Oliwiera werandowałam 3 dni , ale on urodził się z wrodzonym zapaleniem płuc i leżeliśmy w szpitalu ponad 2 tyg.....i prze 3 tygodnie po powrocie miałam zakaz wychodzenia na dwór i nawet werandowania.Ale już po tych 3 dniach werandowania to chodziliśmy nawet na spacerki do 1, 5 h. Chociaż jak wychodziliśmy ze szpitala to było -14 i taka temp. utrzymywała się przez tydzień.
Ale ogólnie to taka temp. poniżej zera jest zdrowsza(do -10) niż zerowa lub 2, 3 stopnie na plusie- bo wtedy wilgoć i najwięcej świństw w powietrzu.
Teraz myślę ,że wyjdę po 2 , 3 dniach- też zależy jak ja będę się czuła :-).

Ale za to jestem przeciwniczką ciągania takich maleństw do hipermarketu- już nie chodzi o te bakterie-bo chować pod kloszem tez nie można ale o ten hałas, okropne światło- taki bobas potrzebuje spokoju i bezpieczeństwa a nie tylu bodźców naraz.

Jutro o 15:30 egzamin na prawko, trzymać kciuki laski!Stresa jakoś nie mam, będzie co będzie.:happy:

Ostatnia edycja:
Kurcze myślałam, że mdłości już mi minęły, a dzisiaj znów mnie dopadły :(
Co do fb to nie mam na nim profilu i raczej nie chcę zakładać. Zamknięty wątek możemy założyć tutaj.
We wtorek mam genetyczne- nie mogę się doczekać!
Tak bardzo chciałabym wkleić zdjecie do brzucholcowa, ale nie mam czym się pochwalić :(

Zamkniety pewnie tutaj zostanie zalozony choc juz pislaam do admina i cisza a juz dawno powinni sie tym zajac
na fb piszemy z innymi dziewczynami z lipca z forum i jest fajniej niz tutaj na zamknietym
konto mozecie zalozyc zdjec nie musicie wrzucac jesli oto chodzi jest juz troche mam wiec poczekam jeszcze dwa-trzy dni i zamkne watek na fb zebysmy mogly sobie spokojnie pisac no i czat jest wiec calkiem fajny mozemy pisac wszystkie naraz :) ale to juz kazdego sprawa indywidualna

Elzu - a co masz na fb bo ja tylko zdjecia i wiecej info brak :) stan majatkowy pilnie strzezony :) nikogo nie namawiam

estera - ja nie mialam wyjscia jak wyszlam na spacer z dzieckiem i doszlam do parku w NY to na ulicy bylo wiecej ludzi niz w niejednym hipemarkecie w pl hehehhehehehehehe:-D trzymam kciuki za prawko

Zamkniety pewnie tutaj zostanie zalozony choc juz pislaam do admina i cisza a juz dawno powinni sie tym zajac
na fb piszemy z innymi dziewczynami z lipca z forum i jest fajniej niz tutaj na zamknietym
konto mozecie zalozyc zdjec nie musicie wrzucac jesli oto chodzi jest juz troche mam wiec poczekam jeszcze dwa-trzy dni i zamkne watek na fb zebysmy mogly sobie spokojnie pisac no i czat jest wiec calkiem fajny mozemy pisac wszystkie naraz :) ale to juz kazdego sprawa indywidualna

sasanka do założenia grupy zamkniętej nie trzeba admina, utworzyłam właśnie watek zamkniety jak macie ochotę to zapraszam
Listopadówki 2010 - Forum BabyBoom

U nas się ochłodziło i kilka dni ma być chłodniej-kocham ciepełko-zmarzluchem nie jestem , upały dobrze znoszę i chcę żeby wróciły!A tu w nocy ma być tylko 5 stopni.

Coś bym zjadła ale nei wiem co- już cał dzień za mną chodzi- w pracy wymyslić nie mogłam co chcę..........

To ja dołączyłam a Ty musisz zatwierdzić ;-)ale to grupa moderowana

Ostatnia edycja:
sasanka do założenia grupy zamkniętej nie trzeba admina, utworzyłam właśnie watek zamkniety jak macie ochotę to zapraszam
Listopadówki 2010 - Forum BabyBoom

no wlasnie jest potrzebny :)

ty zalozylas grupe a nie watek zamkniety na profilu listopadowki :)

watki przyklejone - zamkniete moze utworzyc moderator badz admin jesli moderatora jeszcze nie ma

zerknij na u innych ktorzy maja watki zamkniete na gorze sa watki przyklejone i tak bedzie wygladal watek zamkniety u nas :)

tutaj masz album zamkniety https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-lipcu-2010-f307/album-zamkniety-36018/

Ostatnia edycja:
no wlasnie jest potrzebny :)

ty zalozylas grupe a nie watek zamkniety na profilu listopadowki :)

watki przyklejone - zamkniete moze utworzyc moderator badz admin jesli moderatora jeszcze nie ma

zerknij na u innych ktorzy maja watki zamkniete na gorze sa watki przyklejone i tak bedzie wygladal watek zamkniety u nas :)

oo to nie wiedzialam o takiej opcji ze watki przeklejone mogą byc zamkniete, my na czerwcowkach mamy watki przeklejone ale one sa otarte a oprocz tego mamy grupe zamknietą
oki, jak moga byc takie watki zamkniete to moge grupe zamknąć;-)

edit: grupa usunieta

Ostatnia edycja:
sa takie watki albumy zwal jak zwal i zaklada tylko admin bo jak sie laski pokloca to ze zlosci moga skasowac taka grupe , watek, album i byloby po ptakach u mnie tak bylo na lipcu

laski sie sklocily na zamknietym i pokasowaly wszystkie watki ktore pozakladaly dlatego od takich watkow jest tylko admin :)

reklama
sa takie watki albumy zwal jak zwal i zaklada tylko admin bo jak sie laski pokloca to ze zlosci moga skasowac taka grupe , watek, album i byloby po ptakach u mnie tak bylo na lipcu

laski sie sklocily na zamknietym i pokasowaly wszystkie watki ktore pozakladaly dlatego od takich watkow jest tylko admin :)

:szok::szok::szok: nieźle, nawet o tym nie pomyślałam, że ktoś może tak zrobić:-D

Do góry