reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Kruszka bardzo mi przykro, dobrze, że drugie maleństwo pięknie sobie rośnie. Trzymam za Was mocno kciuki!

Dziękuję za gratki :-)

No i niestety nie udało mi sie kupić truskawek, więc pojechaliśmy do Grycana na koktajl truskawkowy :-D mmm pychotka :-) Miłej nocki kochane :-)

reklama
kruszka przykro mi z powodu jednego z blizniakow...
magda wracaj do zdrowka i pij pepsi jak ma ci to pomoc
ja dzis jade na uczelnie mam egz ale ani notatek ani nic nie umiem takze cienko to widze
cos mnie dzis brzuch jakos dziwnie rwal troche ciagnal z rana nie wiem czemu ....

Witam Panie ;) dziś miałam z moim isc na komunie mojego bratanka ale niestety nie wybieramy sie. Ponieważ mój miał wolne w pracy od zeszłego piątku do wczoraj i nie dostał by wolnego a do tego wczoraj zaczął na nocki pracować wiec musiał by brać wolne wczoraj i dziś.
Moja siostra tez nie idzie jedynie jej mąż i synek ;) Ale mamuśka idzie wiec coś mi dobrego może przyniesie :-)
Kazałam jej po kieszeniach chować jak by czasem do domu nie dawali :-D:-D

kruszka
przykro mi ;(

sylha ja jestem okropnym śpiochem, a teraz wstaje 5,6 to jak samobójstwo :-)

Ja truskawki jadłam wczoraj, normalnie poezja...
A dzisiaj będzie arbuz :-D

Kruszka - trzymam kciuki żeby było już dobrze

Ostatnia edycja:
Magda - wracaj d0 zdrowka co do pepsi to jak ja mialam grype i jak dzwonilam do swojego rodzinnego i mowilam mu o pepsi to powiedzial ze to amerykanska metoda i czasami malo skuteczna

Serki topione mozna jesc

Wesola Kobietka - ja wczoraj bylam farbowac wlosy w zakladzie u kolezanki ona farbowala rozjasniala i mowi ze to glupie przesady nawet kiedys pytala lekarza

ja mam komunie i wesele wiec nie moglabym pojsc z wlosami nie pofarbowanymi
wczoraj tez mi kolezanka powiedziala ze nie mozna a i nawet scinac nie mozna dla mnie to glupie przesady i koniec w pierwszej ciazy panikowalam i chodzilam jak rosomak z wlosami nie pofarbowanymi
amoniak nie ucieka do dzidziusia

wiec farbuj spokojnie

wiekszosc tych przesadow to zabobony babc ze sredniowiecza jakbym patrzyla na wszystko i sluchala to z domu bym nie wyszla hehehhehee

rodza sie rude dzieci - ale sie usmialam moja kolezanka nie farbowala wlosow i oboje z mezem maja ciemne wlosy a dziecko ma lekko rude - ona z tych spanikowanych wiec ciaze zapewne przechodzila ksiazkowo :)

Kruszka - bardzo mi przykro

a ja jutro ide na wizyte na NFZ zobaczyc moje pierwsze wyniki bo jak czytam ze juz Wy mialyscie tyle badan to ja czuje sie jak wyrodna matka bo tylko grupe krwi , ob , cukier , i mocz oddawalam poraz pierwszy od zajscia w ciaze :)

kruszkabardzo mi przykro:( trzymaj sie cieplutko.

matyjasowa powodzenia na egzaminie!

Obudzilam sie dziś z paskudnym bólem głowy, który mimo paracetamolu nie ustępuje, więc chyba ta niedziele spędze leżąc na kanapie :( z reszta pogoda jest u nas taka, ze sie nic nie chce

Ja też mam taki dziwny dzień dziś. Cały czas głodna jestem :-D a obiad dopiero na 14 robię ...

Dziewczyny tak czytam o werandowaniu maluszków... co Wy o tym sądzicie? robiłyście tak ? Po jakim czasie od narodzin wyjdziecie na pierwszy spacer?

Kruszka - bardzo mi przykro, musi ci być ciężko, niech drugie maleństwo rośnie zdrowo!

Magda
- odpoczywaj, współczuje ci b o tez niedawno to przechodziliśmy, wtedy w dodatku zaraziła się moja córka, to było straszne:-(

Dreddka - ja mam to samo co ty znowu mnie boli głowa, apap nie pomógł, kurcze już tak mam od kilku dni:-( a jeszcze dzisiaj maja przyjść znajomi nie wiem czy będę w stanie coś przygotować

Dziewczyny tak czytam o werandowaniu maluszków... co Wy o tym sądzicie? robiłyście tak ? Po jakim czasie od narodzin wyjdziecie na pierwszy spacer?

w dniu wyjścia ze szpitala:-D:-D:-D
a tak na serio to ja rzeczywiście najpierw w pierwszy dzień dałam wózek na balkon na 15 minut a na następny dzień już poszłam normalanie na spacer

Ja też mam taki dziwny dzień dziś. Cały czas głodna jestem :-D a obiad dopiero na 14 robię ...

Ja mam zamiar wyjsc zaraz po wyjsciu ze szpitala na drugi dzien nie bede chomikowac dziecka w domu a 15-30 minut spacerku nie zaszkodzi :) no chyba ze beda mrozy to wtedy siedzimy w domu bo Julka moja plakala po 5-10 minutach

tak robilam z Julka i dziecko zdrowe jak ryba

reklama
Kuszka przykro mi... Przytulam.

Alicja gratuluję udanej wizyty.

Matyjasowa powodzenia na egzaminie :)

Magda ja miałam takie przeboje żołądkowe w 5 tc. Masakra. Mam nadzieję, że już lepiej u Ciebie.

Dreedka odpoczywaj. Trzymam kciuki za szybki powrót do formy.

Spokojnie można farbować włosy. Przecież musimy być pięknymi ciężaróweczkami ;)

Ale u mnie cisza w domu :) T i Pola wyszli na spacer, a ja delektuję się spokojem :)
Zastanawiam się nad braniem witamin. W tamtej ciąży rozmawiałam z położną i powiedziała mi, że większość kobiet niepotrzebnie łyka dodatkowo witaminy. Dzieci przy tym rodzą się duże a mamuśki tyją ponad 20 kg. Faktycznie Polka 4200 miała i ciężko było ją urodzić. Skoro wyniki badań są dobre, mama je dużo świeżych warzyw i owoców, to nie ma potrzeby brać jeszcze witamin. Co o tym sądzicie?

Do góry