reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

A Wy dalej o truskawkach :D Ja właśnie z moim skończyliśmy plewić w naszych ;) kwiatów mają dużo wiec mam nadzieje ze truskawek będzie sporo :D jak co roku ;D A jakie pyszne są i duże :D jak bedą to Wam zdjecie zrobię i pokaże :D

Alicja super że udana wizyta :-) Ja mam we wtorek ;)

reklama
Kruszka- bardzo mi przykro ;-( tez bardzo bardzo sie stresowalam przed czwartkowa wizyta bo miałam USG po miesiącu i bałam sie, ze jedno dzieciatko moglo sie wchlonac co ponoć często sie zdarza. Jednak ja miałam to szczęście , ze oba dalej były i miały sie dobrze:)
Dobrze, ze chociaż drugie dzieciatko u ciebie dobrze sie rozwija ale wyobrażam sobie co możesz czuć ....

Alicja- gratuluje udanej wizyty

Kruszka,
przykro,że jedno dzieciątko nie podołało.... dobrze że drugie silne!!! i oby tak dalej:)
*Alicja* gratki!!!
ja właśnie wstawiłam do piekarnika cukinie nadziewane mielonym mięskiem i ryżem, zapiekam je z żółtym serem:)mmmm....

a my właśnie wróciliśmy do domu
byliśmy ze znajomymi i 10 msc Amelką na wycieczce na Roztoczu, głównie w Zwierzyńcu
pogoda taka sobie, nawet chwilę popadało, ale generalnie nie było źle
jeszcze bardziej mi się marzy dziewczynka ... :)

Kruszka, bardzo mi przykro :( oby drugi dzidziuś miał się cały czas dobrze ...

co do serków topionych, ja jem - nie jakieś mega ilości, ale nie unikam po prostu
tak samo feta - ostatnio jem dość sporo, choć głównie jako dodatek do szpinakowego farszu, mozzarella i camembert też mi się zdarzyło

a co do fryzjera, to w poniedziałek po usg wybieram się na balejaż
tzn na razie zapisać się
nie widzę sposobu, w jaki farba, która nawet nie dotyka skóry (w przypadku pasemek) mogłaby zaszkodzić dziecku
a miesiąc temu farbowałam Garnierem bez amoniaku
zamierzam wyglądać pięknie i kwitnąco w tej ciąży, choć póki co najbardziej "kwitnąco" wygląda moja twarz :p

Tez uważam , ze farbowanie nie szkodzi . Moja przyjaciółka co miesiąc robiła blond odrosty na całości farba rozjasniajaca i dzidzia zdrowa;) ja jestem umówiona do fryzjera na środę na kolor;) pytałam sie chyba dwóch gin i tez mówili , ze można farbowac. Zawsze znajdzie sie jakieś głupie opinie albo jakieś panikary sobie wymyślają nie wiadomo co a tak naprawdę nigdzie nie jest udowodnione , ze farbowanie szkodzi.
A ja dziś byłam z koleżanka i jej 14 mies synkiem i kolejnej koleżanki i jej 5 mies córeczki i dostałam od niej pełno ciuszkow ciazowych:happy: naprawdę super , wszystkie jak nowe i tyle tego, ze chyba nic juz nie potrzebuje wiecej

Alicja - gratki!
Kruszka - wierze,ze Ci bardzo przykro. Mi tez by bylo... trzymam kciuki za druga dzidzie,bedzie dobrze!

Ja bylam u fryzjera z pierwsza dzidzia i teraz tez bylam. Wydaje mi sie,ze to nic zlego.
Coraz czesciej wyczuwam mojego Maluszka. Co prawda bardziej jak sie 'rusza' anizeli kopie,ale dobre i to :-)

Marza mi sie polskie truskawki.Tu jem zagraniczne podroby i nie sa takie smaczne :no:
Caly czas meczy mnie sennosc. Tez tak macie?
Pozdrowienia!

Heja laseczki :-)
Ależ się dzisiaj zmęczyłam w pracy- klientkę miałam taką ,że myślałam że mnie szlag trafi- przymierzyła cały sklep i nic nie pasowało. wrrrrrrrrrrrrrrrr....
Ale wróciłam do domku i mężuś z synkiem z obiadkiem czekali a potem zrobiliśmy sobie rodziny spacerek, więc było super.
Ja dopiero 21 maja mam wizyte więc jeszcze trochę.

madzia dużo zdrówka, a co do pepsi to że ani nie pomaga ani nie szkodzi-ale co osoba to opinia.Za to starkowane jabłko jest dobre.

kruszka- przykro mi ale dobrze ,że drugie maleństwo jest i się rozwija prawidłowo.

wesoła kobietka ja farbuję co 1, 5miesiąca włosy woda 6%

Serki topione też wcinam

Tak za mną chodzą szparagi w sosie beszamelowym a dzisiaj nie znalazłam ;-(

taycia senność mi już jakiś czas temu minęła

Ostatnia edycja:
Kruszka, dolaczam sie do dziewczyn, bardzo mi przykro :( najwazniejsze, ze druga dzidzia ma sie dobrze, dla niej wlasnie musisz byc bardzo silna.

sunovia, moja twarz tez ostatnio "kwitnie" :)

Wesoła Kobietka, ja w zabonony o farbowaniu nie wieze :), co do szkodliwosci farb to te z amonikiem sa niedobre, ale pozostale ok, ja sie nie boje i farbuje :)

Kruszka- przykro mi:-( i wierzę, że bardzo to przeżyłaś!!!!!!!!Trzymam kciuki za drugiego maluszka, żeby był silny i zdrowo rósł!!!!!!&&&&&&&&

Alicja-cieszę się, że z maleństwem wszystko OK!!!!!

Andzia- ja też dzisiaj sporządziła moje truskawki i już jest kilka nawiązanych, także też nie mogę się ich doczekać:-p:-pmam jeszcze sadzonki truskawek na cały sezon, a ostatnio od znajomych dostaliśmy kilka krzaków borówki amerykańskiej hmmm i bita śmietana do tego...

Taycia- jak moje truskawki będą w pełni to zapraszam- niepryskane!!!!:-) A senność mi już minęła, teraz wręcz przeciwnie pobudka między 6-7 rano:szok:
Zamówiłam sobie Matruelle w necie i za opakowanie 60kapsułek wraz z przesyłką wyszło 70zł, zmówiłam sobie 2 opakowania.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja wlasnie "nastawilam" ogorki na malosolne:)
Juz nie moge sie ich doczekac:)
Ostatnio jak bylam u ciotki to chyba z 10 zjadlam:-))))))))

Do góry