reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

A Wy dalej o truskawkach :D Ja właśnie z moim skończyliśmy plewić w naszych ;) kwiatów mają dużo wiec mam nadzieje ze truskawek będzie sporo :D jak co roku ;D A jakie pyszne są i duże :D jak bedą to Wam zdjecie zrobię i pokaże :D

Alicja super że udana wizyta :-) Ja mam we wtorek ;)

reklama
Kruszka- bardzo mi przykro ;-( tez bardzo bardzo sie stresowalam przed czwartkowa wizyta bo miałam USG po miesiącu i bałam sie, ze jedno dzieciatko moglo sie wchlonac co ponoć często sie zdarza. Jednak ja miałam to szczęście , ze oba dalej były i miały sie dobrze:)
Dobrze, ze chociaż drugie dzieciatko u ciebie dobrze sie rozwija ale wyobrażam sobie co możesz czuć ....

Alicja- gratuluje udanej wizyty

Kruszka,
przykro,że jedno dzieciątko nie podołało.... dobrze że drugie silne!!! i oby tak dalej:)
*Alicja* gratki!!!
ja właśnie wstawiłam do piekarnika cukinie nadziewane mielonym mięskiem i ryżem, zapiekam je z żółtym serem:)mmmm....

a my właśnie wróciliśmy do domu
byliśmy ze znajomymi i 10 msc Amelką na wycieczce na Roztoczu, głównie w Zwierzyńcu
pogoda taka sobie, nawet chwilę popadało, ale generalnie nie było źle
jeszcze bardziej mi się marzy dziewczynka ... :)

Kruszka, bardzo mi przykro :( oby drugi dzidziuś miał się cały czas dobrze ...

co do serków topionych, ja jem - nie jakieś mega ilości, ale nie unikam po prostu
tak samo feta - ostatnio jem dość sporo, choć głównie jako dodatek do szpinakowego farszu, mozzarella i camembert też mi się zdarzyło

a co do fryzjera, to w poniedziałek po usg wybieram się na balejaż
tzn na razie zapisać się
nie widzę sposobu, w jaki farba, która nawet nie dotyka skóry (w przypadku pasemek) mogłaby zaszkodzić dziecku
a miesiąc temu farbowałam Garnierem bez amoniaku
zamierzam wyglądać pięknie i kwitnąco w tej ciąży, choć póki co najbardziej "kwitnąco" wygląda moja twarz :p

Tez uważam , ze farbowanie nie szkodzi . Moja przyjaciółka co miesiąc robiła blond odrosty na całości farba rozjasniajaca i dzidzia zdrowa;) ja jestem umówiona do fryzjera na środę na kolor;) pytałam sie chyba dwóch gin i tez mówili , ze można farbowac. Zawsze znajdzie sie jakieś głupie opinie albo jakieś panikary sobie wymyślają nie wiadomo co a tak naprawdę nigdzie nie jest udowodnione , ze farbowanie szkodzi.
A ja dziś byłam z koleżanka i jej 14 mies synkiem i kolejnej koleżanki i jej 5 mies córeczki i dostałam od niej pełno ciuszkow ciazowych:happy: naprawdę super , wszystkie jak nowe i tyle tego, ze chyba nic juz nie potrzebuje wiecej

Alicja - gratki!
Kruszka - wierze,ze Ci bardzo przykro. Mi tez by bylo... trzymam kciuki za druga dzidzie,bedzie dobrze!

Ja bylam u fryzjera z pierwsza dzidzia i teraz tez bylam. Wydaje mi sie,ze to nic zlego.
Coraz czesciej wyczuwam mojego Maluszka. Co prawda bardziej jak sie 'rusza' anizeli kopie,ale dobre i to :-)

Marza mi sie polskie truskawki.Tu jem zagraniczne podroby i nie sa takie smaczne :no:
Caly czas meczy mnie sennosc. Tez tak macie?
Pozdrowienia!

Heja laseczki :-)
Ależ się dzisiaj zmęczyłam w pracy- klientkę miałam taką ,że myślałam że mnie szlag trafi- przymierzyła cały sklep i nic nie pasowało. wrrrrrrrrrrrrrrrr....
Ale wróciłam do domku i mężuś z synkiem z obiadkiem czekali a potem zrobiliśmy sobie rodziny spacerek, więc było super.
Ja dopiero 21 maja mam wizyte więc jeszcze trochę.

madzia dużo zdrówka, a co do pepsi to że ani nie pomaga ani nie szkodzi-ale co osoba to opinia.Za to starkowane jabłko jest dobre.

kruszka- przykro mi ale dobrze ,że drugie maleństwo jest i się rozwija prawidłowo.

wesoła kobietka ja farbuję co 1, 5miesiąca włosy woda 6%

Serki topione też wcinam

Tak za mną chodzą szparagi w sosie beszamelowym a dzisiaj nie znalazłam ;-(

taycia senność mi już jakiś czas temu minęła

Ostatnia edycja:
Kruszka, dolaczam sie do dziewczyn, bardzo mi przykro :( najwazniejsze, ze druga dzidzia ma sie dobrze, dla niej wlasnie musisz byc bardzo silna.

sunovia, moja twarz tez ostatnio "kwitnie" :)

Wesoła Kobietka, ja w zabonony o farbowaniu nie wieze :), co do szkodliwosci farb to te z amonikiem sa niedobre, ale pozostale ok, ja sie nie boje i farbuje :)

Kruszka- przykro mi:-( i wierzę, że bardzo to przeżyłaś!!!!!!!!Trzymam kciuki za drugiego maluszka, żeby był silny i zdrowo rósł!!!!!!&&&&&&&&

Alicja-cieszę się, że z maleństwem wszystko OK!!!!!

Andzia- ja też dzisiaj sporządziła moje truskawki i już jest kilka nawiązanych, także też nie mogę się ich doczekać:-p:-pmam jeszcze sadzonki truskawek na cały sezon, a ostatnio od znajomych dostaliśmy kilka krzaków borówki amerykańskiej hmmm i bita śmietana do tego...

Taycia- jak moje truskawki będą w pełni to zapraszam- niepryskane!!!!:-) A senność mi już minęła, teraz wręcz przeciwnie pobudka między 6-7 rano:szok:
Zamówiłam sobie Matruelle w necie i za opakowanie 60kapsułek wraz z przesyłką wyszło 70zł, zmówiłam sobie 2 opakowania.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja wlasnie "nastawilam" ogorki na malosolne:)
Juz nie moge sie ich doczekac:)
Ostatnio jak bylam u ciotki to chyba z 10 zjadlam:-))))))))

Do góry