reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

SCF3676-500x500.jpgja zażywam cały czas te najpierw 1 były same różowe a teraz 2 i łyka się dwie ta druga to zawiera JOD i DHA.

reklama
Witam sie i ja :)

wrocilam dzis z dwudniowego wypadu ale jutro wybywam ponownie

Magda - ja wierze ze czujesz bo w drugiej ciazy czuje sie wczesniej niz w pierwszej ruchy ja juz tez pisalam ze czuje dzis sie tez dowiedzialam ze w drugiej ciazy wczesniej brzuch widac itd

GRATKI DZIEWCZYNY UDANYCH WIZYT

Madzialenka - mamy ten sam termin :) moj z OM 29.11 - witamy

ale sie rozpisalyscie o jedzeniu truskawki pochlaniam tonami i arbuza nie moge sie doczekac czeresni :)

co do witamin to ja biore prenatal DHA

spadam spac bo jestem padnieta a jutro imprezka urodzinowa przyjaciolki dziecka :)

Ale produkujecie dziewczyny, myslalam, ze przez dlugi weekend, bedzie cicho. Ja sie melduje, ze u nas wszystko dobrze :)

Wesoła Kobietka, mi lekarz kazal brac kwas do 16 tyg (tylko nie wiem czy wlacznie).

Andzia19, mysle ze takie siadanie nie szkodzi, o ile jest Tobie wygodnie i nie sciskasz brzuszka. Za to pozniej nie powinno sie leżeć za długo na wznak (jak brzuszek jest duzy) i leżeć za dużo na prawej stronie "Pozycja na lewym boku jest najlepsza dla kobiety w ciąży, powoduje odciążenie nerek i lepszy przepływ krwi, dzięki czemu organizm łatwiej pozbywa się obrzęków oraz lepiej usuwa niepotrzebne produkty przemiany materii. Można na lewym boku wspomagać się poduszkami i zakładaniem nogi na nogę. "

madzailenka1988, witaj :)

andzia ser z rzodkiewka i szczypiorkiem.mniam,
Fasolka szparagowa mniam-Ja lubię z sezamem.....a ja czekam an szparagi, które kocham.
Za truskawkami nie przepadam -zjem ale jakoś bez rewelacji-ale teraz jeszcze nie dobre , strasznie sztuczne jak dla mnie. Arbuzik to też kilogramami mogę wcinać.

A siedzenie po turecku bardzo zdrowe;z podkurczonymi nogami nie- na krążenie źle wpływa i skurcze mogą łapać.

Ostatnia edycja:
racja - truskawki jeszcze teraz bez smaku, ja ostatnio zjadłam 2 i stwierdziłam, że w takiej postaci to bez sensu
blender do ręki, śmietana i cukier i miałam pyyyyszny koktajl :)

a mi się udalo wczoraj dostac przepyszne truskawki sprzedawane na kg a nie w tych malych pudeleczkach, roznica w smaku znacząca:tak::tak:

reklama
Kurde kilka dni odwyku od kompa i teraz trzeba nadrabiać :)

Oj dziewczynki ochotę na truskawki robicie... :-D

Do góry