reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Dzień dobry :-) ale robicie smak na truskawki ! Ja czekam na moje ;D dziś muszę je wyplewić :-D

Kochane mam z rana pytanie : czy można jest serki topione? bo ja jem i sie teraz martwię ;/

reklama
no tak ja o pleśniowych feta brie słyszałam ze nie wolno i tych z niepasteryzowanego mleka. Ale jak z topionymi? Teraz mam stracha, ze ta listeria w nich jest. W sumie wydaje mi sie ze jeżeli są przetapiane w temperaturze np 100 stopni to bakterie i tak giną.

Dziś jadłam na śniadanie właśnie kiri i rzodkiewka :-D

hejo kobietki,
od wczoraj przechodze mega grype zołądkową i wysiadam juz. Mam dosc. Jestem tak slaba ze nie daje rady chodzic. Przejde kilka kroków i musze usiasc bo inaczej upadne. Moj Ł zaniósł mnie wczoraj do łóżka bo na schodach poległam i tak lezalam z 15 min. Dzisiaj Lenka pojechala do babci bo nie dalabym rady sie nia zajmowac. Na dodatek wczoraj dostalam przedwczesne skurcze i juz bylam spakowana do szpitala. W koncu po nospie troche sie uspokoilo. Cale szczescie jeszcze o 21 gadalam z moim ginem i kazal lezec, nic nie robic, wziac stoperan albo cokolwiek innego i przeczekac najgorsze. Oj ja chce juz byc zdrowa, RATUNKU!!!!

Magda, dużo dużo zdrówka życzę! Pamiętaj pić dużo, żeby się nie odwodnić. Rotawirusy są paskudne.

Madzia zdrowiej ;) Ja miałam to na samym początku ciąży jak jeszcze nie wiedziałam ze nosze małego okruszka.
Masakra taka meczarnia ;/

To jak z tymi serkami topionymi?

hej dziewczyny z czego wiem to serki topione mozna jesc, z plesniowymi to nie...
ale zrobilyscie mi ochote na arbuza tylko ze nie mam czym do sklepu pojechac:/ poczekam az Ł wroci i pojedziemy na zakupki

Madzia zycze duzo zdrowia, odpoczywaj i stosuj zalecenia lekarza... napewno przejdzie

dzieki wszystkim:) dodajecie mi sil:) oj pic to jeszcze ale o jedzeniu nawet nie mysle. Skurcze dzisiaj mnie nie mecza cale szczescie. Przyjechala teraz kuzykna pielegniarka i mowila mi zebym pila duzooo pepsi. Podobno to jedyne co moze mi pomoc, hmm... sama nie wiem. Wygladam jak wrak czlowieka.
Dobra juz nie przynudzam. Ide pod prysznic i spac poki mam okazje.

reklama
Magda dużo zdrówka i niech szybko idzie choróbsko...

ja serki topione jem bez obaw, pleśniowe mogą zaszkodzić tylko z mleka niepasteryzowanego ...

Do góry