reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Rany dlaczego to się dzieje...Xantina bardzo mi przykro ;(
U mnie już lepiej. Jest szansa, że jutro wyjdę ze szpitala.
Sylha gratuluję wizyty. Super, że dzieciaczki zdrowo rosną.
Co się dzieje z ehtele i MagdaP3011? Dziewczyny odzywajcie się.

reklama
Cześć dziewczyny,

Fillifionka - super że już lepiej :)

Mi podobnie - jakoś od wczoraj mnie tknęło i myślę co z MagdąP3011, Matyjasową, .... i jak sytuacja z małą Sasanki ... Ale pomyślałam, że może wyjechały odpocząć a ja czegoś nie doczytałam.

sylha - ale śliczności z tych twoich maleństw:-) ciekawe jak będziesz odczuwała kopniaki? pewnie jeden przez drugiego będzie cie boksował:-D

filifionka - super wieści,pewnie się już za Polcią stęskniłaś

Ja też jestem ciekawa co z córeczką sasanki...

Xantina - bardzo mi przykro

naprodukowalyscie ze nie mam jak nadrobic

bylam z Julka u dentysty i musimy czekac az opuchlizna zejdzie dzis juz jest lepiej i nie wyglada jak pigi ale dwa dni bidulka mocno cierpiala a z zebem trzeba czekac nic nie moze teraz jesc twardego tylko dieta papkowa - juz sie sama bawi i jest lepiej

dzieki dziewczyny za troske

wczoraj bylam na badaniach oczywiscie te wredna babska sie mnie zaczely czepiac dlaczego nie mam grupy krwi wiec im odpowiadam ze badania zostaly w usa i nawet nie myslalam o ich zabraniu bo nie pomyslalam ze zostane w PL dluzej a one ze ja nie szanuje badan itd ze grupa krwi kosztuje 50 zl a lekarz za wizyte moja dostanie 50 zl z NFZ - mialam ochote im powiedziec ze gowno mnie to obchodzi i jak przychodzilam po tabletki anty to tez bral 50 i zadnych badan nie robil wiec niech nie jecza pouczyly mnie tylko ze jak zgubie ta grupe krwi to za nastepne badanie mnie obciaza - trele morele moga mnie pocalowac

wczoraj ogolnie mialam ciezki dzien

poszlam do ksiegowej zaniesc zwolnienie lekarskie a ta tez do mnie ze musi podniesc swoje wynagrodzenie bo ze zwolnieniem ma wiecej pracy itd - kurcze co mnie to obchodzi mam prawo isc na zwolnienie i juz. Maz stwierdzil ze najwyrazniej zerknela w dokumenty ze moje dochody sa coraz wyzsze i chce sie dossac do tego wiec stwierdzilam ze nie bede tej babie placic i rezygnuje z niej - dzis ide do innej i znacznie tanszej a tamtej zloze wymowienie

Czesc dziewczyny!

xantina - bardzo wspolczuje - identyczna sytuacja jak u mnie w poprzedniej ciazy :( ech

niteczka83 zazdroszcze przyplywu energii, mam nadzieje, ze u mnie tez powroci, bo juz mam dosc siebie wiecznie ziewajacej.

sylha pieknie wygladaja Twoje dzieciaczki :) super zdjecia

qwas, lola216 mi lekarz tez obnizyl dawkowanie progesteronu ( tydzien temu zmniejszylam do 1/3 dawki zaledwie) a zaraz mam skonczyc w ogole. Myslalam, ze to normalne i naturalne - progesteron chyba glownie jest potrzeby w poczatkowej fazie ciazy, a jego produkcja pozniej znacznie sie zmniejsza- stad ustepujace objawy "ciazowe" pod koniec I trymestru. Wiec lekarze zmniejszajac dawkowanie chyba nasladuja nature. Qwas jesli masz watpliwosci jakies to zapytaj lekarza po prostu dlaczego tak zmniejszyl ci dawke. Z pewnoscia odpowie Ci i Cie uspokoi.

Tez czesto myslalm o matyjasowej, ktora byla bardzo aktywna i hanoos. Mam nadzieje, ze z nimi wszystko OK.

xantina
wspolczuje ci bardzo

mam pytanie dziewczyny czy w 10 tc usg jest dopochwowe czy juz brzuszne?? bo njie pamietam zbytnio a poszlabym dzisiaj na usg jezeli juz brzuszne

Kochane dziękuje Wam za słowa otuchy.

Mąż załatwił mi wizytę w klinice,jak dzowniłam mówili że najwcześniej jutro ale zaraz po mnie przyjeżdża i jedziemy tak więc proszę Was o ciepłe myśli

Póki co siedzę i ryczę, staram się być dobrej myśli ale ciężko, niby nie plamię ale w śluzie ślady krwi a za każdym razem jak muszę "przeć" na toalecie to potem w śluz taki brązowy;(

reklama
Do góry