reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

hej dziewczyny
ja usg miałam jeszcze dopochwowe ... za oknem leje i K nie mógł iść do pracy wieć pojedziemy dziś zapisać się do gp.

szczebiotka ... spokojnie, możesz gdzieś znaleźć szpital lub prywatnego ginekologa???

reklama
Xantina bardzo współczuję. Wiem jak teraz cierpisz :-(
Szczebiotka trzymam &&&& żeby było wszystko w porządku.
U nas też pada deszcz i jakaś taka ponura aura, ale ja staram się nie przejmować.
Przed chwilą oglądałam DDTVN i tam opowiadali o kobietach, które miały operowane maluszki jeszcze w łonie, około 20tc. U ich dzieci podczas badania prenatalnego wykryto przeszczep kręgosłupa!!! Teraz dzieci, już kilku letnie chodzą!!! Co prawda z pomocą, ale mają duże szanse na samodzielne chodzenie. Myślę, że to rozwieje wątpliwości tych, które się zastanawiały nad sensem badań prenatalnych.

Sylha gratki z udanej wizyty. Super wieści :-)

Dominika to zalezy od lekarza, ale myślę, że większość robi w 10tc jeszcze dopochwowo (ja tak miałam).

Szczebiotka kciuki mocno zaciśnięte, będzie dobrze :-)

Sylha cudne foteczki, ale fajnie wyglądają bliźniaki, aż Ci pozazdrosciłam, ale tylko troszkę ;-)

Alicja, ja fotografuję półprofesjonalnie nikonem d5000 i jestem bardzo zadowolona choć często przydałby się silniejszy obiektyw, ale i na to przyjdzie pora :) Nikon to świetna firma i moim zdaniem jedna z najlepszych. Myślę, ze do fotografii amatorskiej spokojnie wystarczy ... ja osobiście kupiłam na stronie PIXMANIA - sklep internetowy, najlepsze ceny i promocje na sprzet RTV, AGD bo jakoś nie wierzę allegro a pixmania to szybki i sprawdzony sklep ...

Szczebiotka - też trzymam kciuki, będzie dobrze zobaczysz :)

Dominika - to zależy, ja w 7 i 9 miałam dopochwowe, po czym w 11t6d - przez powłoki brzuszne (to takie długie usg - tzw. "genetyczne"), a teraz jak byłam w poniedziałek - miałam dopochwowe i przez powłoki brzuszne

Nikita - dokładnie jeszcze w brzuszku wykrywając odpowiednio wczesnie niektóre wady można wykonać wiele operacji dzieciaczkom i później są zdrowe. :)

reklama
Do góry